Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Crédit Agricole, Amazon og BYD

23/1 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

AMERIKANSKE LUFTFARTSMYNDIGHEDER ØNSKER KONTROL AF ÆLDRE BOEING 737 FLY

Federal Aviation Administration anbefaler, at flyselskaberne tjekker ældre versioner af Boeings 737 fly, der har samme slags nødudgangsdør som den, der blæste ud på et Alaska Airlines-fly tidligere på måneden. Det skal sikre, at problemet ikke gentager sig. (US AVIATION REGULATOR CALLS FOR CHECKS ON OLDER BOEING 737 JETS)

CRÉDIT AGRICOLE ERHVERVER 7 PCT. AF AKTIERNE I BETALINGSKONCERNEN WORLDLINE

Den franske storbank Crédit Agricole har erhvervet en ejerandel på 7 pct. i betalingsgruppen Worldline. Det er en del af et "strategisk partnerskab", der sigter mod at opbygge et joint venture inden for detailhandels-betalinger i Frankrig i år. (CRÉDIT AGRICOLE TAKES 7% STAKE IN PAYMENTS GROUP WORLDLINE)

SONY DROPPER 10 MIA. DOLLAR FUSION MED INDISKE ZEE

Sony har afblæst en fusion med den indiske mediekoncern Zee Entertainment to års forhandlinger. Der var lagt op til en ambitiøs aftale om at skabe et underholdningskraftcenter i verdens hurtigst voksende økonomi Aftalen falder til jorden efter en anspændt weekend med forhandlinger for at redde aftalen. (SONY CALLS OFF $10BN ZEE MERGER IN INDIA AFTER TWO YEARS OF TALKS)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

AMAZON HÅBER AT DOMINERE MARKEDET FOR STREAMINGANNONCER

De kommende annoncer på Amazon Prime Video i denne måned forventes at vende op og ned på det allerede overfyldte streaming-tv-marked i USA. Men det bliver ikke en uproblematisk overgang for Amazon, da der skal leveres mere indhold af høj kvalitet. (AMAZON HOPES TO DOMINATE THE WORLD OF STREAMING ADS)

BYD TAGER TRIND TIL AT UDMANØVRERE TESLA MED LAMBORGHINI-STIL ELBIL

BYD har overhalet Tesla som verdens største elbilmærke målt på salg med et stort udvalg af modeller. Nu bevæger koncernen sig ind på luksusmarkedet med en sportsvogn, der ligner en Lamborghini, og en SUV, som kan rotere 360 grader på stedet. (A LAMBORGHINI-STYLE EV: BYD GOES UPMARKET TO OUTMANEUVER TESLA)

FORWARD AIR VIL FULDFØRE OMNI OPKØB TIL EN LAVERE PRIS

Forward Air vil gå videre med opkøbet af speditøren Omni Logistics men til en lavere pris. De to parter har ændret den oprindelige aftale, så Omni-aktionærerne nu modtager 20 mio. dollar i kontanter i stedet for 150 mio. dollar som oprindeligt aftalt. ( FORWARD AIR TO COMPLETE OMNI ACQUISITION AT LOWER PRICE TAG

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

GRUNDLÆGGER GIVER FLYTAXAVIRKSOMHED 50 MIO. DOLLAR FOR AT HOLDE DEN I LUFTEN

Den elektriske flytaxa-virksomhed Vertical Aerospace har fået indskudt 50 mio. dollar af grundlægger Stephen Fitzpatrick for at holde selskabet i luften. I første omgang indskydes 25 mio. dollar i egenkapital til 10 dollar per aktie med yderligere 25 mio. dollar inden udgangen af juli til en endnu ikke fastsat pris. (FOUNDER GIVES FLYING TAXI BUSINESS $50M TO KEEP IT IN THE AIR)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

NORDERWÖHRDEN GODKENDER NORTHVOLT

Den sidste store forhindring for den planlagte Northvolt-batterifabrik er overstået. De to lokalsamfund i Norderwöhrden i Slesvig-Holsten har godkendt milliardprojektet med snævert flertal. (NORDERWÖHRDEN ERMÖGLICHT NORTHVOLT)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

UNITED AIRLINES FORVENTER TAB EFTER BOEING-PROBLEM

Flyselskabet United Airlines forventer et betydeligt tab for indeværende kvartal, fordi snesevis af Boeing 737-9 Max-fly skal forblive på jorden. United imødeser et justeret kvartalstab pr. aktie på mellem 35 og 85 cent. (UNITED AIRLINES ERWARTET VERLUST NACH BOEING-PROBLEM)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

HONGKONG AKTIEDYK STANDSER EFTER PREMIERMINISTER BEROLIGER MARKEDET

Hang Seng-indekset i Hongkong er vendt rundt i den tidlige handel tirsdag, efter kurstab har udslettet mere end 1000 mia. dollar i værdi på tværs af Kinas tre store aktiemarkeder. Premier Li Qiang har opfordret til foranstaltninger for at berolige investorerne. (HONG KONG STOCKS HALT LOSSES AS PREMIER LI QIANG CALLS FOR STEPS TO CALM MARKET)

.\\˙ MarketWire