Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Svensk fintech-virksomhed indikerer snarlig børsnotering i USA

23/1 15:02

Den svenske betalingstjeneste Klarna Bank kan meget vel snart vælge at skyde gang i en børsnotering i USA ifølge selskabets topchef Sebastian Siemiatkowski.

Det skriver Bloomberg News.

- Det er meget sandsynligt, at dette kommer til at ske ret snart, men der er ingen officiel dato, siger han i et videointerview med BNN Bloomberg i Canada, skriver Bloomberg News.

Valget af USA som sted for den initiale børsnotering, IPO, er for ham naturligt i det lys, at det er her, selskabet har størst omsætning.

- Så det er nærliggende at læne os i den retning, siger topchefen.

Der har tidligere været spekulationer om, at en mulighed for en IPO kunne være hjemme i Sverige - eller i Storbritannien, hvor selskabet i november etablerede et britisk holdingselskab.

Men udtalelserne fra Siemiatkowski synes ikke at pege i retning af en europæisk notering.

Markederne i Tyskland, Storbritannien og Sverige "er stadig meget små for os sammenlignet med USA".

- I USA er der en større forståelse for fintech og teknologiselskaber i investorbasen, siger Sebastian Siemiatkowski.

Klarnas værdisætning nåede sidste år ned på 6,7 mia. dollar efter tidligere at have ligget på omkring 45,6 mia. dollar - før den i december igen steg til 7,85 mia. dollar efter offentliggørelsen af det første kvartalsoverskud i fire år.

.\\˙ MarketWire