Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Microsoft afskediger 1900 medarbejdere i gaming-forretningen

25/1 16:40

Microsoft vil afskedige 1900 medarbejdere på tværs af hele sin computer- og videospilsdivision. Det inkluderer også medarbejdere i nyligt opkøbte Activision Blizzard, der står bag populære franchises som Call of Duty og World of Warcraft.

Det skriver Bloomberg News.

I en e-mail til medarbejderne har chefen for Microsofts gaming-forretning, Phil Spencer, skrevet, at afskedigelserne repræsenterer cirka 8 pct. af divisionens 22.000 ansatte.

- Sammen har vi prioriteret, identificeret områder med overlap og sikret os, at vi alle er på linje med de bedste muligheder for vækst, skriver Phil Spencer i e-mailen.

Afskedigelserne kommer, kun tre måneder efter at Microsoft gennemførte opkøbet af Activision Blizzard i en transaktion på 69 mia. dollar, svarende til 473 mia. kr.

Microsoft-aktien stiger torsdag 0,9 pct. efter en times handel, og der er dermed stort set dødt løb i den vigtige konkurrence med Apple om at være verdens mest værdifulde selskab

Torsdag eftermiddag er Microsofts markedsværdi 3019 mia. dollar, mens Apples ligger en my højere i 3020 mia. dollar.

.\\˙ MarketWire