Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Demant får højere kursmål hos Jyske Bank

30/1 08:33

Demant har forud for næste uges regnskab fået hævet sit kursmål til 310 kr. fra 290 kr. hos Jyske Bank, der vil være forsigtig med at købe ind i aktien op til regnskabet.

Fokus vil i forbindelse med årsregnskabet den 6. februar være på prognosen for 2024, og om hvorvidt Demant kan fortsætte med at erobre markedsandele oven på dem, vi har set i 2023, skriver analytiker Janne Vincent Kjær fra Jyske Bank i et analysenotat.

- Vi forventer, at det stærke momentum i engrossalget af høreapparater vil fortsætte ind i fjerde kvartal, men vi vil ikke sætte næsen op efter samme høje vækstrater som i tredje kvartal, da medvinden fra Sonovas tilbagetrækning i Costco forsvinder, skriver Jyske Banks analytiker.

Der ses også risiko for, at konsensusforventningerne ligger for højt, da medvinden fra Demants topprodukt Oticon Real kommer til at aftage. Samtidig med at den schweiziske høreapparatkæmpe Sonova ventes at vende tilbage med sin private label-kontrakt hos den amerikanske supermarkedskæde Costco.

Meget afhænger ifølge Jyske Bank analytiker dog af, hvorvidt Demant melder sig på banen med et nyt topprodukt i 2024.

- Vi forventer i så fald, at der vil være tale om enopgradering af den eksisterende platform til den nye Bluetooth Low Energy-standard og ikke en hel ny banebrydende platform, skriver Janne Vincent Kjær, der derfor vil være afventende med at købe ind i aktien forud for regnskabet.

Anbefalingen lyder derfor også uændret "hold".

Aktien faldt mandag 0,8 pct. til 313,30 kr.

.\\˙ MarketWire