Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Anglo American, Novartis og Huawei

6/2 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

PRIVATE EQUITY-EJERE SAMLER GÆLD FOR AT BETALE UDBYTTE TIL SIG SELV

Amerikanske private equity-selskaber har travlt med at drage fordel af lavere låneomkostninger ved at overføre gæld til deres porteføljeselskaber og bruge kontanterne til at betale udbytte til sig selv og deres investorer. (PRIVATE EQUITY OWNERS PILE ON DEBT TO PAY THEMSELVES DIVIDENDS)

ANGLO AMERICAN MODSÆTTER SIG AKTIVSALG TRODS INVESTORPRES

Anglo American-topchef Duncan Wanblad siger, at den britiske minekoncern ikke vil "slanke sig til storhed" trods voksende pres for at tage radikale skridt til at rekonstruere den fejlslagne forretningsportefølje og vende det aktuelle aktiekursfald. (ANGLO AMERICAN BOSS RESISTS ASSET SALES DESPITE INVESTOR PRESSURE)

OLIEKONCERN SOLGTE AKTIVER FOR MINDRE, END DE VAR VÆRD IFØLGE POLSK REVISOR

Det polske statskontrollerede olieselskab Orlen solgte aktiver for 1,24 mia. dollar mindre, end de var værd for at gennemføre en fusion med en mindre indenlandsk rival. Det vurderer landets statsrevision. (POLISH AUDITOR CLAIMS OIL GROUP SOLD ASSETS FOR LESS THAN THEY WERE WORTH)


WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

VIRGIN GALACTIC RAPPORTERER FLYVEPROBLEM TIL FAA

Virgin Galactic har underrettet de amerikanske luftfartsmyndigheder om, at en justeringsnål løsnede sig under den seneste rumflyvning. Fire private astronauter og to besætningsmedlemmer var ombord på flyet. Problemet udgjorde på intet tidspunkt en sikkerhedsrisiko for hverken fartøj eller besætningen om bord ifølge selskabet. (VIRGIN GALACTIC REPORTS FLIGHT ISSUE TO FAA)

RTX RAPPORTERER SEC-UNDERSØGELSE KNYTTET TIL MOTORTILBAGEKALDELSE

Forsvarsentreprenøren og rumfartsvirksomheden RTX undersøges af de amerikanske tilsynsmyndigheder i forbindelse med tilbagekaldelse af hundredvis af Pratt & Whitney-motorer. Firmaet har modtaget stævninger fra US Securities and Exchange Commission i forbindelse med håndtering af motorproblemerne. (RTX REPORTS SEC INVESTIGATION LINKED TO ENGINE RECALL)

BOEING FINDER NYT PROBLEM I 737 MAX FLY

Boeing er ved at reparere 50 endnu ikke leverede 737 MAX-fly efter fund af fejlborede huller på nogle flyskrog. Spirit AeroSystems, som har været i centrum for Boeings kvalitetsproblemer, leverede skrogene, og det var en af dets medarbejdere, der rapporterede problemet. (BOEING FINDS NEW PROBLEM WITH 737 MAX FUSELAGES)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

'BANEBRYDENDE' ELVAREVOGNS-OPSTART LØBER TØR

Elvarevognsopstarten Arrival UK er under administration mindre end tre år efter en 13 mia. dollar notering i endnu et slag mod Storbritanniens grønne energiambitioner. EY er udpeget til at undersøge mulighederne for opdeling og salg af koncernens aktiviteter. (‘TRAILBLAZING’ ELECTRIC VAN START-UP RUNS OUT OF ROAD)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

NOVARTIS OVERTAGER BIOTEKSELSKABET MORPHOSYS FOR 2,7 MIA. EURO

Medicinalfirmaet Novartis overtager kontrollen med Morphosys i kamp mod lægemiddelproducenten Incyte, som er distributionspartner for Morphosys og som også bejlede til selskabet. (NOVARTIS SCHLUCKT BIOTECHFIRMA MORPHOSYS FÜR 2,7 MILLIARDEN EURO)


THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

EISAI SER 'ENORMT' VÆKSTPOTENTIALE FOR ALZHEIMERS LÆGEMIDDEL I KINA

Det japanske medicinalfirma Eisai sigter mod at udrulle det banebrydende Alzheimers lægemiddel Leqembi til 1500 mennesker i Kina, men forventer en markant accelererende vækst i 2025, i takt med at diagnosemetoden ændres. (EISAI SEES 'HUGE' GROWTH POTENTIAL FOR ALZHEIMER'S DRUG IN CHINA)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

HUAWEI TILBAGE PÅ FØRSTEPLADSEN I KINESISK SMARTPHONESALG

Huawei er tilbage som nummer et på verdens største smartphonemarked efter den overraskende lancering af Mate 60 Pro 5G-mobilen i august sidste år. (HUAWEI CLIMBS BACK TO NO 1 SPOT IN CHINA SMARTPHONE SALES)

.\\˙ MarketWire