Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bitcoin fortsætter opturen og passerer 51.000 dollar - kryptoaktier trækkes med op

14/2 13:38

Kryptovalutaen bitcoin stiger igen onsdag, hvor kursen har passeret 51.000 dollar, og det trækker også en række kryptoaktier med op i det amerikanske formarked.

Bitcoin er ifølge coinmarketcap.com steget med yderligere 3,8 pct. over det seneste døgn til 51.800 dollar onsdag eftermiddag.

Over den seneste uge er kryptovalutaen gået mere end 20 pct. frem, og opturen kan også mærkes i onsdagens amerikanske formarked, hvor Coinbase stiger med 7,9 pct. til 151,50 dollar, Marathon Digital løftes med 12,5 pct. til 28,93 dollar, Riot Platforms lægger 9,4 pct. til værdien og stiger til 16,89 dollar, og Microstrategy løftes 7,4 pct. til 737 dollar.

Bitcoin har med lidt forsinkelse fået medvind, efter at de amerikanske børsmyndigheder i starten af januar gav grønt lys for at starte handel med børsnoterede passive investeringsfonde, såkaldte ETF'er, der udelukkende må investere i bitcoin.

Godkendelsen skal skabe lettere adgang til investering i kryptovaluta og i det aktuelle tilfælde den mest kendte af dem alle, bitcoin.

.\\˙ MarketWire