Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Ørsted, Lunar og Fisker

20/2 06:32

BØRSEN

ØRSTED INDSTILLER LENE SKOLE SOM NY BESTYRELSESFORMAND

Ørsted vil gøre sin nuværende næstformand til formand for bestyrelsen. Selskabet har barberet sin vækstplan efter problemer i USA. (Forside, side 4)

LUNAR DØMT TIL AT BETALE TRECIFRET MILLIONERSTATNING

Lunar ville købe norsk konkurrent for 1 mia. kr. Det lykkedes ikke. Nu skal Lunar betale bankens ejere over 400 mio. kr. i erstatning. (Side 2)

KOMMISIONSFORMAND KLAR TIL FEM ÅR MERE SOM EU’S TOPCHEF

Den konservative tyske politiker Ursula von der Leyen går efter fem år til som øverstkommanderende i EU. Det er svært at se, hvem der kan slå von der Leyen, lyder det fra ekspert. (Side 15)

BERLINGSKE BUSINESS

NÆSTFORMAND TAGER OVER SOM FORMAND I KRISERAMTE ØRSTED

Ørsteds bestyrelse udpeger ny formandsduo efter historisk dårligt år for den kriseramte gigant. Thomas Thune Andersen fratræder efter ti år på formandsposten, og nu peger selskabets bestyrelse på topchef i Lundbeckfonden, Lene Skole. (Side 3)

FLYSELSKABER SKRIGER PÅ MERE GRØNT BRÆNDSTOF

Flyselskaberne opfordrer indtrængende olieproducenterne til at skrue op for produktionen af grønt brændstof, som bliver afgørende for, om flybranchen har en bæredygtig fremtid. (Side 6)

TIDLIGERE SVENSK RIKSBANKCHEF VIL DROPPE KRONEN

Sverige bør droppe kronen og indføre euro, mener tidligere Riksbank-chef. Hvis man ikke har euro, så er man i realiteten kun et halvt medlem af EU. (Side 9)

LØNSTIGNINGER KAN UDLØSE FORBRUGSFEST

Danskerne har fået den største fremgang i deres realløn i over tyve år. Det varsler nye tider for danskernes forbrug. (Side 11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

FISKER INC. GRANSKES EFTER NYE ANKLAGER

De amerikanske myndigheder har for anden gang på en måned indledt en undersøgelse af potentielle sikkerhedsproblemer i Fisker-biler. (Forside, side 2)

STORE OLIESELSKABER GIVER REKORDHØJT UDBYTTE

Energikrisen sendte indtjeningen i vejret hos verdens største olieselskaber, som spandt guld på rekordhøje energipriser. Indtjeningen er nu faldet med omkring en tredjedel, men til gengæld har olieselskaberne aldrig sendt så mange penge ud til investorerne. (Side 3)

KINAS NYTÅRSFORBRUG ER NU PÅ NIVEAU MED TIDEN FØR COVID-19

Den kinesiske nytårsferie er lige overstået. Det blev en forbrugsfest af dimensioner, også sammenlignet med tiden før covid-19. (Side 8)

.\\˙ MarketWire