Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GN får skåret kursmålet hos Kepler efter regnskab

20/2 09:13

GN har fået skåret kursmålet hos børshuset Kepler Cheuvreux til 160 kr. fra 183 kr.

Børshuset pointerer, at GN's prognose i divisionen Hearing er offensiv, og at en hurtig bedring for Enterprise-markedet er en forudsætning for en positiv vækst i den del af forretningen.

- Vi anser forventningerne til Hearing som offensive givet konkurrencesituationen og det svære sammenligningsgrundlag, skriver analytiker Maja Pataki fra Kepler Cheuvreux.

GN venter en organisk vækst i Hearing på 8-12 pct. Dertil ventes der i Enterprise en organisk vækst i spændet minus 3 til plus 5 pct.

- Den nedre del af forventningerne i Enterprise afspejler en markedsbedring hen mod slutningen af året, mens midtpunktet kræver en bedring ved halvårsskiftet, fortsætter analytikeren og vurderer videre, at en bedring af Enterprise-markedet er den største drivkraft for GN's aktie.

Her venter GN en organisk vækst på 2-8 pct. og en driftsmargin, EBITA, på 12-14 pct. for hele koncernen. Desuden ventes en organisk vækst i divisionen Gaming & Consumer på 2-10 pct.

GN's "hold"-anbefaling gentages af Kepler Cheuvreux.

Aktien i GN stiger tirsdag 0,7 pct. til 178,25 kr. efter fem minutters handel.

.\\˙ MarketWire