Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens obligationer: Beskedne udsving frem mod ugens fikspunkter

4/3 17:05

Beskedne udsving prægede den danske obligationshandel mandag. Ved dansk børslukketid lå renten på den tiårige danske toneangivende statsobligation på 2,47 pct., som det også var niveauet ved børslukketid fredag eftermiddag.

Bortset fra data om de danske valutareserver i februar var mandag fattig på makrobegivenheder.

Men det er resten af ugen ikke.

Et fikspunkt er rentemødet i Den Europæiske Centralbank på torsdag. Her ventes en uændret rente på 4,0 pct., men styrkelse af håbet om en rentenedsættelse til juni.

Og dagen efter kommer den amerikanske arbejdsmarkedsrapport for februar, som ventes at vise en tilgang af 200.000 nye job uden for landbruget. Måneden før blev der skabt 353.000 nye job uden for landbruget.

De gennemsnitlige timelønninger ventes at vise en stigning i februar på 0,2 pct. på månedsbasis.

Begge nøgletal ses som væsentlige indikatorer for udviklingen i den amerikanske økonomi og dermed for centralbankens mulige rentebeslutninger.

Forinden kan handlerne tirsdag holde øje med åbningen af den kinesiske Folkekongres, hvor de kinesiske ledere diskutere sig frem til dette års vækstmålsætning., og hvordan målsætningen kan og skal nås.

.\\˙ MarketWire