Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

JPMorgan ser nu første rentenedsættelse fra Fed til juli i stedet for juni

8/4 16:44

Økonomer fra JPMorgan har i kølvandet af fredagens stærke arbejdsmarkedsrapport rykket forventningerne til den første rentenedsættelse fra den amerikanske centralbank til juli fra tidligere ventet juni.

- Den aftagende i løninflation er sideløbende med solid jobvækst et vidnesbyrd om forbedringen af udbudssiden på arbejdsmarkedet, skrev JPMorgans amerikanske cheføkonom Michael Feroli i et notat fredag ifølge Bloomberg News.

Mens den gunstige udvikling på udbudssiden er i overensstemmelse med den amerikanske centralbankchef, Jerome Powells, positive syn på udsigterne, så bør det tilsyneladende fravær af eventuelle revner, der udvikler sig på efterspørgselssiden, mindske behovet for at lempe politikken, vurderer cheføkonomen.

JPMorgan venter stadig, at centralbanken vil sænke renten tre gange i år, hvor den første nedsættelse ses i juli efterfulgt af en i september og en i december.

Fredagens arbejdsmarkedsrapport viste en jobskabelse uden for landbruget på 303.000, hvor økonomer adspurgt af Bloomberg News kun ventede 214.000.


.\\˙ MarketWire