Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo-rival har positive data med ugentligt insulin

16/5 15:00

Novo Nordisk nærmer sig markedet med sit første ugentlige insulin og med ærkerivalen Eli Lilly lige i hælene.

Torsdag har konkurrenten Eli Lilly således annonceret positive data fra to fase 3-studier med sit ugentlige insulin, Efsitora alfa.

Studierne er del af et samlet fase 3-program på fem studier, der undersøger Efsitora alfa, i mere end 4000 type 1 eller type 2-diabetikere. Resultater fra de øvrige studier ventes senere i år.

Det er ikke mere end et par uger siden, at Novos ugentlige insulin, Awiqli, fik en positiv anbefaling hos de europæiske sundhedsmyndigheder.

I USA er et uafhængigt ekspertpanel indkaldt den 24. maj for at drøfte Novos ansøgning om markedsføringstilladelse til Awiqly.

På Novos kapitalmarkedsdag i marts fik det ugentlige insulin flere ord med på vejen af Novos driftsansvarlige for Nordamerika, Doug Langa, og også hans kollega koncerndirektør Mike Doustdar, der har ansvar for markederne i resten af verden.

Og begge havde store forventninger til insulinet, da det er rettet mod en af de sektioner af markedet for diabetesbehandling, der har været udfordret blandt andet af faldende priser.


.\\˙ MarketWire