Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Unibrew overtager stor del af Pepsicos forretning i Belgien og Luxembourg fra juli

22/5 16:07

Det bliver ganske som ventet fra juli, at Unibrew overtager en stor del af Pepsicos drikkevareforretning i Belgien og Luxembourg. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Unibrew annoncerede på sin kapitalmarkedsdag i sidste uge, at det fremover skal stå for at producere og sælge de mange Pepsi-mærker, der bliver solgt på det belgiske marked.

Og aftalen, der tillige omfatter Luxembourg, er nu indgået.

Den omfatter tapning og salg af Pepsicos kulsyreholdige drikkevareforretning i de to lande samt distribution af juicemærket Looza. Desuden vil Unibrew støtte "field sales-aktiviteterne" for Pepsicos snacksportefølje.

Forretningen skal kombineres med Unibrews hollandske sodavandsbryggeri, Vrumona, som bryggeriet købte fra Heineken i juli sidste år.

- Den nye organisation vil være en del af en BeNeLux-struktur i Royal Unibrew, som allerede inkluderer Vrumona, og vil fremover inkludere en separat juridisk enhed for forretningen i Belgien og Luxembourg. Vi ser frem til at byde alle vores nye kolleger velkommen og påtage os ansvaret i Belgien og Luxembourg, siger Kasper Ryttersgaard, der er direktør for globale partnerskaber og kommerciel transformation i Unibrew, ifølge pressemeddelelsen.

Unibrew og Pepsico har i forvejen partnerskaber i seks andre europæiske markeder, Holland, Danmark, Finland og de baltiske lande.

.\\˙ MarketWire