Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Apples iPhone-leveringer i Kina stiger med 52 pct. i april

28/5 10:55

Apples iPhone har - med hjælp fra rabatter - fået gang i salget i Kina. Hele 52 pct. steg leveringerne fra Apple til Kina.

De seneste tal fra China Academy of Information and Communications Technology viser, at leveringer af smartphones steg kraftigt i landet, hvoraf omkring 3,5 mio. enheder kom fra udenlandske mærker, skriver Bloomberg News med henvisning til egne beregninger.

iPhone tegner sig for langt de fleste af disse enheder, og dens hurtige opsving kommer i kølvandet af et vækstopsving i marts efter stejle fald i årets første to måneder.

Apple og selskabets kinesiske forhandlere har sænket priserne siden starten af 2024, og disse aftaler strækker sig ind i udsalgssæsonen, der afsluttes med shoppingfestivalen den 18. juni i landet.

Den amerikanske teknologigigant har tidligere set tocifrede fald i salget af sin seneste generation af smartphones, da det mistede markedsandele inden for premiumsegmentet til Huawei Technologies.

I tirsdagens amerikanske formarked ligger Apple-aktien med en solid stigning på 2,0 pct. i 193,75 dollar.

.\\˙ MarketWire