Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Gamestop gør sig atter bemærket: Går til vejrs efter stort aktiesalg

28/5 12:34

Meme-aktien Gamestop gør tilsyneladende klar til endnu en vild børsdag.

Tirsdag indikeres aktien 21 pct. højere i lige over 23 dollar, efter at Gamestop sent fredag op til den forlængende weekend udnyttede investorernes pludselige appetit på aktien til at sælge 45 mio. nye aktier for 933 mio. dollar.

Pengene går nu til at polstre Gamestop, der for mindre end to uger siden offentliggjorde lidet imponerende tal for første kvartal og samtidig åbnede for det nu gennemførte aktiesalg.

Den store kapitalrejsning er ikke mindst gjort mulig af massiv investorinteresse, siden profilen "Roaring Kitty" for første gang i flere år igen var aktiv på de sociale medier med et såkaldt "meme", der er sjove tegneserier eller filmstumper.

Der var tale om et billede af en gamer, der lænede sig frem, og det fik angiveligt horder af investorer til at købe Gamestop, ligesom det var tilfældet, da aktiedillen om meme-aktier blev startet i 2021 af netop "Roaring Kitty", der dækker over investoren Keith Gill.

Siden memet har Gamestop-aktien svinget lystigt. Fra et udgangspunkt omkring 17 dollar steg Gamestop den 13. og 14. maj henholdsvis 74 og 60 pct. og blev en overgang handlet lige under 65 dollar.

Siden gik det hurtigt ned ad bakke igen med fald den 15., 16. og 17. maj på henholdsvis 19 pct., 30 pct. og 20 pct. til 22,21 dollar.

I sidste uge faldt Gamestop desuden yderligere til 19 dollar.


.\\˙ MarketWire