Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med BHP, Qantas Airways og GAP

31/5 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

BHP-INVESTORER STØTTER BESLUTNINGEN OM AT DROPPE ANGLO-AFTALE

BHP's beslutning om at droppe et bud på 39 mia. pund på rivalen Anglo American hilses velkommen af investorer i Australien, da rampelyset rettes ind mod, om det britiske børsnoterede selskab kan levere på den igangværende omstruktureringsplan. (BHP INVESTORS SUPPORT DECISION TO WALK AWAY FROM ANGLO DEAL)

SUBWAY SANDWICH KÆDE REJSER STØRSTE OBLIGATIONSFINANSIERING AF SIN ART

Der er stor efterspørgsel efter den gældspakke, der finansierer overtagelsen af sandwichkæden Subway. Kapitalforvaltere afgav store ordrer på det rekordsættende obligationsudbud på 3,4 mia. dollar, der er den største obligationsudstedelse af sin art. (SUBWAY SANDWICH CHAIN RAISES LARGEST BOND OF ITS KIND)

DEN ITALIENSKE LUKSUSKONCERN GOLDEN GOOSE ANNONCERER PLANEN OM BØRSNOTEREING

Det italienske tøj- og sportstøjsfirma Golden Goose har planer om børsnotering i Milano. Firmaet, der ejes af den britiske private equity-koncern Permira, planlægger at sælge mindst 25 pct. af virksomheden i juni og rejse 100 mio. euro i ny kapital gennem salg af et uspecificeret antal eksisterende aktier for at styrke kapitalstrukturen og reducere gæld. (ITALIAN LUXURY GROUP GOLDEN GOOSE ANNOUNCES PLAN TO FLOAT)


WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

QANTAS VIL SKABE ET NYT INTERNATIONALT REJSE KNUDEPUNKT I VEST-AUSTRALIEN

Qantas Airways vil skabe et nyt knudepunkt for internationale flyruter i det vestlige Australien og satser på vækst i efterspørgslen efter globale rejser i de kommende år. (QANTAS TO CREATE NEW INTERNATIONAL TRAVEL HUB IN AUSTRALIA’S WEST)

BOEING SÆTTER EGNE KVALITETSMÅL UNDER AFTALE MED FAA

Boeing har fremsat præstationsmål, som de amerikanske flymyndigheder, Federal Aviation Administration, vil bruge til at afgøre, om flyproducentens bestræbelser på at forbedre kvaliteten lykkes. Boeing har formelt indsendt en plan til det amerikanske luftfartsagentur, som har øget kontrollen med selskabet, efter at et dørpanel blæste ud under en flyvning i januar. (BOEING SETS ITS OWN QUALITY TARGETS UNDER PACT WITH FAA)

GAP ENDER NEDTUR MED SALGSGEVINST

Gap bogførte et højere kvartalsvis salg og brød ud af en stribe af ringe resultater som tegn på, at den nye ledelses plan for at vende den kriseramte tøjkæde er begyndt at give pote. Det er det første kvartal i årevis, at alle fire mærker - Gap, Old Navy, Banana Republic og Athleta - havde fremgang. ( GAP SNAPS SLUMP WITH SALES GAIN)


THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

POLITIKERE OPFORDRER ANGLO TIL AT GENOVERVEJE AT NEDSKÆRING I WOODSMITH-INVESTERINGERNE

Efter et mislykket bud fra BHP står Anglo American over for et tilbageslag fra lokale politikere over planer om at reducere udgifterne til Woodsmith-minen, da fokus igen rettes mod mineselskabets radikale omstruktureringsplan. (POLITICIANS URGE ANGLO TO RECONSIDER CUTTING WOODSMITH INVESTMENT)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

DEN SCHWEIZISKE STORBANK UBS OMSTRUKTURERER SIN BESTYRELSE

UBS-chef Ermotti omlægger ansvaret i kerneforretningen og i de vigtigste regioner. Omstruktureringen kan få indflydelse på konkurrencen om hans efterfølger. (SCHWEIZER GROßBANK UBS BAUT KONZERNVORSTAND UM)


THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

AFSLUTNING PÅ GRATIS PENGE I JAPAN ER POSITIVT

Afslutningen på det japanske eksperiment med ultralave renter kan vise sig at være et mindre chok for systemet end frygtet. Virksomhederne er bedre forberedt, end de var tidligere, med stærke balancer og en bedre risikoforståelse, mens bunker af opsparing vil begynde at generere betydelige indtægter, efterhånden som renterne stiger. (TWO CHEERS FOR THE END OF FREE MONEY IN JAPAN)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

KINESISK FIRMA HAR BEGÅET KRÆNKELSER I BOLIVIANSK MOTORVEJSPROJEKT IFØLGE VERDENSBANKEN

China State Construction Engineering Corporation, en nøgleeksponent for Beijings Belt and Road Initiative, er anklaget for vandforurening og manglende overholdelse af arbejdslovgivningen. (WORLD BANK FINDS CHINESE FIRM COMMITTED VIOLATIONS IN BOLIVIAN HIGHWAY PROJECT)

.\\˙ MarketWire