Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Brent-olien under 80 dollar for første gang siden februar efter Opec+-møde

3/6 16:15

Prisen på en tønde Brent-olie er dykket under 80 dollar for første gang siden februar, idet Organisationen af Olieeksporterende Lande og dens allierede, Opec+, har opstillet en tidsplan for gradvist at afvikle nogle af sine produktionsnedskæringer.

Brent-olieprisen dykker 2,3 pct. til 79,22 dollar per tønde, mens den amerikanske WTI-olie ligger med et fald på 2,7 pct. til 74,94 dollar per tønde.

En aftale indgået i Riyadh søndag forlængede de såkaldte "frivillige" produktionsbegrænsninger for Saudi-Arabien og Rusland langt ind i næste år, skriver Bloomberg News.

Men Opec+ begynder også at rulle nogle udbudsreduktioner tilbage i oktober, tidligere end nogle Opec-observatører havde antaget.

Prisen på råolie har haft en nedadgående bane de sidste to måneder på grund af svindende geopolitisk risikopræmie og tegn på et svækket fysisk marked.

.\\˙ MarketWire