Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ALK-Abelló dykker 7 pct. efter skuffende marginmål

4/6 09:40

ALK-investorerne har med et kursdyk på 7 pct. til 142,20 kr. fået det forkerte ben ud af sengen, efter at allergivaccineselskabets opdaterede finansielle mål for driftsindtjeningen skuffer.

ALK-Abelló præsenterede mandag aften, forud for tirsdagens kapitalmarkedsdag, sine prognoser for perioden frem til 2028, hvor der for EBIT-målet ventes 25 pct. i hele perioden med mulighed for udsving.

Her kan ifølge DNB's analytiker Jesper Ingildsen være tale om en skuffelse og det samme er vurderingen hos analytiker Benjamin Jackson fra Jefferies, der ser marginmålet lede til nedjusteringer af konsensusestimaterne for indtjeningen.

Det nye mål for den gennemsnitlige organiske vækst på mindst 10 pct. er ifølge Jefferies analytiker som ventet, men EBIT-marginprognosen indikerer potentiale for høje encifrede nedrevideringer af konsensusestimaterne.


.\\˙ MarketWire