Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Trifork får sænket kursmål hos Berenberg: Lovende strategi men ser svært 2024

4/6 11:09

It-selskabet Trifork har efter sidste uges nedjustering fået sænket sit kursmål til 150 kr. fra 165 kr. af det tyske finanshus Berenberg, der venter et svært år for det danske selskab.

- Mens udsigterne på mellemlang sigt fortsat er positive, sænkede Trifork den 28. maj sine forventninger til 2024, da det udfordrende markedsmiljø fortsætter. Vi nulstiller vores marginforventninger og sænker vores EBIT-estimater med cirka 12 pct. i gennemsnit, skriver Berenberg i en analyse.

Trifork afholdt torsdag i sidste uge kapitalmarkedsdag, hvor der blev fremlagt nye mellemlange mål. Trifork stiler efter en EBITDA-margin for Trifork-segmentet på 16-20 pct. og en EBIT-margin for hele koncernen på 10-14 pct. i 2026.

Her vurderer Berenberg, at det danske selskab vil prioritere vækst frem for marginer, og det betyder, at Berenberg sænker sine egne estimater for marginen en smule.

Det tyske finanshus gentager dog anbefalingen "køb", og fremhæver at Trifork handles med en rabat på 30 pct. sammenlignet med Netcompany.

Trifork-aktien falder tirsdag formiddag 0,2 pct. til 116 kr.

.\\˙ MarketWire