Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Coloplast bekræfter langsigtede forventninger før kapitalmarkedsdag

6/6 10:28

Medicoselskabet Coloplast vil torsdag sætte flere ord på fremtiden for selskabet, der ikke mindst indebærer store forventninger til købet af islandske Kerecis.

Det sker, når selskabet afholder kapitalmarkedsdag i Humlebæk i Nordsjælland, hvor virksomheden holder til. Her er investorer, analytikere og pressen indbudt.

Forud for arrangementet, der går i gang klokken 11.30, har Coloplast bekræftet selskabets langsigtede finansielle forventninger. Også de strategiske og finansielle forventninger til købet af Kerecis bekræftes, oplyser Coloplast i en meddelelse torsdag formiddag.

Dermed ser Coloplast fortsat en organisk vækst på 8-10 pct. og en overskudsgrad (EBIT-margin) på over 30 pct. efter 2024/25, som forventningen lyder i selskabets strategi "Strive 25". Investeringer foretaget i strategiperioden i organiske og ikkeorganiske initiativer sker for at understøtte den langsigtede vækst og værdiskabelse.

Coloplast overtog sidste år islandske Kerecis, der specialiserer sig i sårplejeprodukter fremstillet af fiskeskind. Med Kerecis har Coloplast fået en differentieret teknologi i det USA-centrerede biologics-sårplejesegment, der er velpositioneret til at bidrage betydeligt til den langsigtede værdiskabelse, skriver Coloplast i meddelelsen.

.\\˙ MarketWire