Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Dansk industriproduktionen fik stort løft fra medicinalindustrien i april

7/6 08:07

Industriproduktionen herhjemme steg klart i april sammenlignet med marts primært grundet en stor stigning i medicinalindustrien.

I marts steg produktionen således med 11,3 pct. på månedsbasis mod et dyk på 4,2 pct. i marts sammenlignet med februar, skriver Danmarks Statistik.

Set over hele perioden februar-april steg produktionen i industrien samlet med 1,4 pct. i forhold til den foregående 3-måneders periode.

Ses der bort fra medicinalindustrien, så steg produktionen med 5,7 pct. fra marts til april, mens den steg 9,5 pct. i perioden februar-april sammenlignet med den foregående 3-måneders periode.

- Medicinalindustriens produktion steg 21,7 pct. i april. Stigningen kommer dog efter et fald i marts og set over hele perioden februar-april er produktionen i branchen faldet 9,7 pct. i forhold til den foregående tre-måneders periode, skriver Danmarks Statistik i sin opgørelse fredag.


.\\˙ MarketWire