Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens internationale avisuddrag med Apple, ECB og Frankrig

11/6 07:07

FINANCIAL TIMES (WWW.FT.COM)

APPLE SAMARBEJDER MED OPENAI OM UDRULNING AF NYT SYSTEM TIL AI

Apple fortalte mandag, at selskabet har indgået et samarbejde med OpenAI om at integrere ChatGPT i sine enheder, da de afslørede et nyt "Apple Intelligence"-system i det, som topchefen kaldte det "næste store skridt" for iPhone-producenten. (APPLE PARTNERS WITH OPENAI AS IT ROLLS OUT NEW ARTIFICIAL INTELLIGENCE SYSTEM)

CHRISTINE LAGARDE: ECB KAN HOLDE RENTEN I RO SÅ LÆNGE SOM NØDVENDIGT

Den Europæiske Centralbank kan holde renten i ro på mere end et enkelt pengepolitisk møde i træk, selv om den er begyndt at sænke låneomkostningerne for første gang i næsten fem år, fortæller ECB-formand Christine Lagarde (CHRISTINE LAGARDE SAYS ECB CAN KEEP RATES ON HOLD AS LONG AS NEEDED)

MARKEDER RAMT AF MACRONS SATSNING OM AT UDSKRIVE PARLAMENTSVALG

De franske markeder faldt mandag, efter at præsident Emmanuel Macron udskrev et hurtigt parlamentsvalg i et højspændt forsøg på at forhindre den yderste højrefløjs fremgang i landet og i hele EU. Det franske eliteindeks, CAC 40, faldt med 1,4 pct., da investorer reagerede på udsigten til en regering ledet af Marine Le Pens højreekstreme bevægelse, som slog Macrons midtersøgende alliance i weekendens EP-valg. (MARKETS HIT BY MACRON GAMBLE ON FRENCH ELECTIONS)


WALL STREET JOURNAL (WWW.WSJ.COM)

INVESTORER VENTER SPÆNDT PÅ FEDS PROGNOSER FOR RENTESÆNKNINGER

Investorerne vil onsdag være optaget af, om Federal Reserve lægger op til en eller to rentenedsættelser i år. Efter at have afsluttet en hurtig serie af rentestigninger sidste år er der blandt centralbankdirektørerne fortsat bred enige om, at det bedste for en økonomi med solid vækst og en inflation, der stadig ligger noget over målet, er ikke at foretage sig noget. (INVESTORS ON TENTERHOOKS FOR FED'S LATEST RATE-CUT PROJECTIONS)

THE NEW YORK TIMES (WWW.NYT.COM)

ANALYTIKERE: BOEING BØR UDVIKLE ET NYT FLY FOR AT GENVINDE TABT TERRÆN

For mere end et årti siden tog Boeing en beslutning om ikke at udvikle et nyt fly for at holde trit med virksomhedens rival, Airbus. Nogle analytikere siger nu, at det at bygge et nyt fly snart kan hjælpe virksomheden med at genvinde det terræn, den har tabt til Airbus. Men det ville være svært og dyrt. (A BIG DECISION FOR BOEING'S NEXT C.E.O.: IS IT TIME FOR A NEW PLANE?)


THE GUARDIAN (WWW.GUARDIAN.CO.UK)

SINGAPORE AIRLINES TILBYDER 10.000 DOLLAR I KOMPENSATION TIL TILSKADEKOMMENDE

Singapore Airlines har tilbudt 10.000 dollar i kompensation til passagerer, der fik mindre skader ombord på et fly fra London til Singapore i sidste måned, der blev ramt af pludselig, ekstrem turbulens. (SINGAPORE AIRLINES OFFERS 10.000 DOLLAR COMPENSATION TO THOSE INJURED IN TURBULENCE FLIGHT)


.\\˙ MarketWire