Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Spotify løfter sløret for ny abonnementstype

11/6 14:35

Musikstreamingtjenesten Spotify har fremdrift i det amerikanske formarked, efter at selskabet har løftet sløret for sit nyeste "premium"-abonnement, der for en merpris skal give abonnenterne adgang til nye funktioner og musik i højere kvalitet.

Det skriver Bloomberg News.

Spotifys nye abonnement ventes gjort tilgængeligt for brugerne senere i år til en merpris på mindst 40 pct. over basisabonnementet uden reklamer. Den endelige månedspris vil afhænge af basisabonnementets pris, der varierer fra land til land.

I USA ventes abonnementet at være mindst 5 dollar dyrere om måneden. Det svarer til omtrent 35 kr. ekstra. Et basisabonnement uden reklamer hos Spotify koster 11,99 dollar om måneden. Prisen blev løftet i sidste uge fra 10,99 dollar.

Den nye månedsplan er et "premium"-abonnement, der vil give brugere adgang til musik i høj kvalitet - såkaldt high fidelity - samt nye redskaber til at skabe spillelister og til håndteringen af brugernes musikbiblioteker.

Spotify offentliggjorde i februar 2021, at brugerne ville få adgang til musik i high fidelity, men det bliver først senere i år, at brugerne får adgang til de klarere toner.

Aktien i Spotify stiger tirsdag 2,0 pct. i det amerikanske formarked.

.\\˙ MarketWire