Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens internationale avisuddrag med EU, Apple og Federal Reserve

12/6 07:41

FINANCIAL TIMES (WWW.FT.COM)

EU VIL LÆGGE MILLIARDTOLD PÅ KINESISKE ELBILER

EU arbejder på at lægge en milliardtung told på importen af kinesiske elbiler. Dermed skubbes advarsler fra den tyske regering, om, at det kan blive starten på en handelskrig med Kina, der er verdens næststørste økonomi, i baggrunden (EU TO IMPOSE MULTIBILLION-TARIFFS ON CHINESE ELECTRIC CARS)

HUNTER BIDEN DØMT FOR OVERTRÆDELSE AF VÅBENLOVEN

Hunter Biden, der er søn af USA's præsident, Joe Biden, er tirsdag blevet dømt for overtrædelser af våbenloven i en retssag i Delaware. Han er dermed det første barn af en præsident nogensinde, som er blevet kendt skyldig i kriminalitet. Ifølge sagsakterne skulle Hunter Biden have løjet om at være stoffri, da han ansøgte om at købe et håndvåben for seks år siden. (HUNTER BIDEN CONVICTED ON CRIMINAL GUN CHARGES IN US TRIAL)


WALL STREET JOURNAL (WWW.WSJ.COM)

APPLES AFTALE MED OPENAI LÆGGER PRES PÅ GOOGLE

Teknologikæmpen Apples aftale med OpenAI om at bidrage med kunstig intelligens-værktøjer til selskabets produkter lægger pres på Google, som længe har betalt store beløb til Apple for at være standardværktøjet til internetsøgninger. Aftalen stiller også spørgsmålstegn ved aftalen med OpenAI's hovedaktionær, Microsoft, der ejer 49 pct. af selskabet. (WHAT THE APPLE-OPENAI DEAL MEANS FOR FOUR TECH TITANS)

FEDERAL RESERVE PÅ VEJ TIL AT VISE SIN HÅND - FOKUS PÅ ANTALLET AF RENTENEDSÆTTELSER

Investorerne sidder onsdag på nåle forud for rentemeldingen fra den amerikanske centralbank, Federal Reserve, ud på aftenen dansk tid. Markedet er helt i enighed om, at renterne vil blive fastholdt ved rentemødet, og spørgsmålet er i høj grad i stedet, hvor mange rentenedsættelser, centralbankens dot plot-diagram nu viser. I marts var det tre i 2024, men nu ventes tallet at blive reduceret til en eller to - eller måske slet ingen. (THE FED GEARS UP TO SHOW ITS HAND: ONE CUT, TWO OR NONE AT ALL)


THE GUARDIAN (WWW.GUARDIAN.CO.UK)

STÆRK LØNVÆKST VIL FORSINKE RENTENEDSÆTTELSE I STORBRITANNIEN

Et vedvarende stærkt lønpres vil forsinke en rentenedsættelse til et godt stykke tid efter valget på trods af stigende beviser på, at det britiske jobmarked er ved at afkøles. (STRONG WAGE GROWTH WIL FURTHER DELAY CUTS IN UK INTEREST RATES, CITY BELIEVES)

DAGENS INDUSTRI (WWW.DI.SE)

4 MIO. SVENSKERNE STÅR TIL LAVERE SKAT PÅ OPSPARING

Tæt på 4 mio. svenskere står til at få nedsat skatten på opsparing via et forslag fra regeringen, der måske kan blive en realitet til efteråret. (NYA ISK-REGLER NÄRA - SÄNKER SKATTEN FÖR 4 MILJONER SPARARE)

.\\˙ MarketWire