Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens internationale avisuddrag med BT, Tesla og Philip Morris

13/6 07:19

FINANCIAL TIMES (WWW.FT.COM)

DEN MEXICANSKE MILLIARDÆR CARLOS SLIM HAR OPBYGGET AKTIEPOST PÅ 3 PCT. I BT

Den mexicanske milliardær Carlos Slim har opbygget en aktiepost på 3 pct. svarende til en værdi af cirka 400 mio. pund i den britiske telekoncern BT, efter at den nye administrerende direktør Allison Kirkby afslørede sine planer om at lave en turn-around for koncernen i forbindelse med årsregnskabet i sidste måned. (MEXICAN BILLIONAIRE CARLOS SLIM TAKES 3% STAKE IN BT)

TERRAFORM LABS BETALER 4,5 MIA. DOLLAR I SAG OM BØRSSVINDEL

Terraform Labs, selskabet bag det 40 mia. dollar store koppals af TerraUSD digitale tokens i 2022, har indvilliget i at betale 4,47 mia. dollar i en sag anlagt af det amerikanske børstilsyn, hvilket gør det til det seneste store kryptovalutafirma til at betale en stor amerikansk bøde. (TERRAFORM LABS TO PAY $4.5BN IN SEC FRAUD CASE)

WALL STREET JOURNAL (WWW.WSJ.COM)

ELON MUSK SIGER, AT AFSTEMNINGEN OM HANS LØNPAKKE VINDER MED 'BREDE MARGINER'

Teslas administrerende direktør Elon Musk sagde sent onsdag på det sociale medie X, at de foreløbige afstemningsresultater viser, at aktionærer i øjeblikket bakker op om forslag om at ratificere hans lønpakke og flytte virksomheden til Texas med "brede marginer". (ELON MUSK SAYS VOTE ON HIS PAY WINNING BY ‘WIDE MARGINS’)

HVORFOR AMERIKA ER VED AT LØBE TØR FOR ZYN NIKOTINPOSER

Amerikas foretrukne nikotinposer er blevet så populær, at producenten Philip Morris ikke kan fremstille produktet hurtigt nok. På sociale medier har brugere, der ikke kan finde poserne, spøgende betegnet manglen som "Zyndemic" eller "The Great Zynpression", og har postet billeder af skilte i butikker, der siger, at de er ude af Zyn. (WHY AMERICA IS RUNNING LOW ON ZYN NICOTINE POUCHES)

THE TIMES (WWW.THETIMES.CO.UK)

REALKREDITRENTER RAMMER GENOPRETNINGEN PÅ BOLIGMARKEDET

Boligmarkedets begyndende opsving i de tidlige måneder af dette år er allerede vendt som følge af stigende realkreditrenter de seneste uger. Ejendomsmæglere tager færre forespørgsler fra potentielle købere, aftaler færre salg og ser flere prisreduktioner, end der var tilfældet for kun en måned siden, viser den seneste brancheundersøgelse fra Royal Institution of Chartered Surveyors. (MORTGAGE RATES DEAL BLOW TO HOUSING MARKET RECOVERY)

DAGENS INDUSTRI (WWW.DI.SE)

VÅBENHVILE I GAZA ÅBNER IKKE TRANSPORTEN I DET RØDE HAV

En våbenhvile mellem Israel og Hamas kommer ikke til at sikre en genåbning af skibstransporten på Det Røde Hav, lyder det fra norske Frontlines administrerende direktør, Lars Barstad. Han tror, at det ligger langt ude i fremtiden endnu. (VARNINGEN: VIKTIGA FARLEDEN LÄR FÖRBLI STÄNGD TROTS VAPENVILA)


DAGENS NÆRINGSLIV (WWW.DN.NO)

FINANSMINISTER SIGER BLANKT NEJ TIL MERE TOLD PÅ KINESISKE ELBILER

Norge vil ikke tilslutte sig EU's toldunion og være med til at pålægge importen af kinesiske elbiler ekstra told. Sådan lyder den klare afvisning fra landets finansminister, Trygve Slagsvold Vedum. (VEDUM OM TOLL PÅ KINESISKE ELBILER - HVERKEN AKTUELT ELLER ØNSKELIG FOR DENNE REGJERINGEN)

.\\˙ MarketWire