Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Schweizisk Cartier-ejer indfrier forventninger trods tilbagegang i salget i Kina

16/7 07:48

Schweiziske Richemont, der blandt andet ejer urmærket Cartier, indfriede lige netop forventningerne til omsætning i første kvartal af 2024/25.

Det fremgår af luksusselskabets regnskab, der er offentliggjort tirsdag morgen.

Richemont solgte i sit første kvartal for 5,27 mia. euro, svarende til en tilbagegang på 1 pct. sammenlignet med samme kvartal et år før. Analytikere adspurgt af Bloomberg News havde regnet med 5,28 mia. euro.

Særligt det japanske salg bidrog til omsætningen i kvartalet med en vækst på 59 pct., mens det mere eller mindre flugtede med forventningerne i de øvrige regioner - dog undtaget Asien- og Stillehavsområdet.

- Alle regioner leverede vækst undtagen Asien- og Stillehavsområdet, hvor salget svandt ind med 18 pct., eftersom højere omsætning i Sydkorea og Malaysia kun delvist afbødede en samlet tilbagegang på 27 pct. i Kina, Hongkong og Macao, skriver Richemont i regnskabet.

- Faldet afspejler både en lav forbrugertillid og et stærkt sammenligningsgrundlag med tocifret vækst på fastlandet og trecifret i Hongkong og Macao sammenlignet med for et år siden, fortsætter selskabet.

Salget i faste valutakurser var dog også lidt til den svage side. Her var tale om en vækst på 1 pct. mod ventet 1,27 pct.

.\\˙ MarketWire