Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Skadedyrsbekæmper i stor stigning efter opkøbsspekulationer

22/7 09:52

Skadedyrsbekæmperen Rentokil Initial brager i vejret med mere end 10 pct. mandag, efter rygter om at tidligere topchef i BT Philip Jansen skulle være i forhandling med flere kapitalforvaltere om at købe selskabet.

Det skriver Bloomberg News.

Rygterne stammer fra den britiske avis The Sunday Times, der i en artikel beskriver, hvordan Philip Jansen skulle arbejde på et opkøb, der ville placere den tidligere administrerende direktør i BT som formand for Rentokils bestyrelse.

Rentokil har været i modvind, siden skadedyrsbekæmperen i 2022 opkøbte amerikanske Terminix for 6,7 mia. dollar.

Et opkøb af Rentokil kan løbe op i 15 mia. pund, hvis der tages udgangspunkt i en standardpræmie på 30 pct., skriver The Sunday Times.

Philip Jansen skulle ifølge avisen være tæt på kapitalforvalteren Bain Capital, som han tidligere har haft et samarbejde med. Også CVC og Advent skulle være med i forhandlingerne.

Ingen af parterne har dog ønsket at kommentere rygterne over for The Sunday Times.

Analytikerkorpset forholder sig ifølge Bloomberg News skeptisk til rygterne, der endnu er på rygtebasis. Hos det canadiske børshus RBC bemærkes det, at artiklens indhold er "udokumenteret", men at rygterne om et muligt opkøb bør understøtte aktien.

.\\˙ MarketWire