Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Kering, Bytedance og Mitsubishi

29/7 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

AMERIKANSKE FORBRUGERE VISER TEGN PÅ AFMATNING

De amerikanske forbrugere viser tegn på afmatning efter at have støttet verdens største økonomi siden pandemien. Det vurderer et voksende antal virksomheder, økonomer og investorer. Den rystede start på virksomhedernes regnskabssæson har givet anledning til bekymringer. Tab af indtjening og stemningsafmatning tyder på, at den afgørende drivkraft bag økonomien kan have toppet. (US CONSUMERS SHOW SIGNS OF FLAGGING, COMPANIES AND ANALYSTS WARN)

EUROPÆISK FORSVAR HAR BRUG FOR ET STORT ØKONOMISK LØFT

Europa skal øge den økonomiske opbakning til forsvarsindustrien massivt, hvis det skal øge samarbejdet og forbedre konkurrenceevnen for kontinentets virksomheder. Det vurderer Micael Johansson, der er administrerende direktør for den svenske forsvarsgruppe Saab. (EUROPEAN DEFENCE IN NEED OF BIG FINANCIAL BOOST, SAYS SAAB CHIEF)

AMERIKANSKE FORSIKRINGSSELSKABER LIDER DET VÆRSTE TAB I DETTE ÅRHUNDREDE

Amerikanske husforsikringsselskaber fik de værste tab i dette århundrede sidste år, da en giftig blanding af naturkatastrofer, inflation og befolkningstilvækst i udsatte områder satte det vigtige finansmarked under akut pres. (US HOME INSURERS SUFFER WORST LOSS THIS CENTURY

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

LUKSUSMÆRKER ER I EN VINDER-TAGER-DET-HELE FASE

Frankrigs tre mest magtfulde luksusvarevirksomheder rapporterede i sidste uge stærkt blandede resultater for andet kvartal. Tirsdag steg LVMH Moët Hennessy Louis Vuittons salg med beskedne 1 pct. sammenlignet med samme periode sidste år. Gucci-ejer Kering fulgte efter med et fald på 11 pct. og nedjusterede. Hermès overhalede konkurrenterne med en stigning i salget på 13 pct. i samme periode. (LUXURY BRANDS ARE IN A WINNER-TAKES-ALL PHASE)

DEN DIGITALE ANNONCEBRANCHE AFHÆNGER AF ET PAR ORD FRA GOOGLE

Google opgav bestræbelserne på at eliminere sporingscookies i Chrome-browseren, men koderne, der har åbnet den lukrative digitale annonceringsøkonomi i årtier, kan forsvinde alligevel. I stedet for selv at dræbe cookies, vil Google lade det være op til forbrugerne. Og hvis historie gentager sig, gør de det. (THE $600 BILLION DIGITAL AD BUSINESS IS HANGING ON A FEW WORDS FROM GOOGLE)

EN RENTENEDSÆTTELSE ER ENDELIG INDEN FOR RÆKKEVIDDE

Selv om Federal Reserve sandsynligvis ikke vil ændre renten i denne uge, vil deres møde ikke desto mindre være et af de med størst konsekvens i et stykke tid. På hvert af deres fire møder i år er rentenedsættelser blevet udskudt. Denne gang burde inflation og udviklingen på arbejdsmarkedet dog åbne for mulighed for, at der signaleres en stor sandsynlighed for en reduktion på det næste møde i september. (A FED RATE CUT IS FINALLY WITHIN VIEW)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

STORBRITANNIEN UDE AF TOP TI PRODUKTIONSNATIONER FOR FØRSTE GANG

Storbritannien er ikke længere blandt de ti førende nationer inden for fremstilling i verden. I de seneste ranglister, for 2022, faldt Storbritannien ned på en 12. plads. Det er et fald fra en ottendeplads året før. (UK DROPS OUT OF TOP TEN MANUFACTURING NATIONS FOR FIRST TIME)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

MITSUBISHI TILSLUTTES MÅSKE HONDA OG NISSAN ALLIANCE

De japanske bilproducenter Mitsubishi, Honda og Nissan står til at slå sig sammen. Sker det, skyldes det de tre virksomheders samarbejde omkring den vigtige udvikling af software. (MITSUBISHI KÖNNTE ALLIANZ VON HONDA UND NISSAN BEITRETEN)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

TIKTOKS OVERLEVELSE ER PÅ SPIL I KAMPEN MOD AMERIKANSK FORBUD

Tiktok har ansat Washington super-mæglere og advokater med en timeløn på 1500 dollar for at afværge en ny lov, der spærrer for appen, medmindre moderselskabet Bytedance opsplittes. (TIKTOK’S SURVIVAL IS AT STAKE IN ALL-OUT FIGHT AGAINST U.S. BAN)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

KINESISKE DETAILINVESTORER GENOPLEVER MARERIDT I TAKT MED AKTIEDYK

En ny udsalgsbølge af kinesiske aktier har sendt rystelser gennem de 220 mio. detailinvestorer på verdens næststørste marked, mens minderne fra kursimplosionen for ti år siden, som barberede en tredjedel af samlede værdiansættelser, genoplives. (CHINA’S RETAIL INVESTORS RELIVE 2015 BUBBLE IMPLOSION AS STOCKS DIVE)

.\\˙ MarketWire