Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NTG køber tysk logistikfirma med hovedsæde i Stuttgart for knap 300 mio. kr.

5/8 06:35

Nordic Transport Group har gennem sit tyske datterselskab NTG Germany indgået aftale om køb af 100 pct. af aktierne i logistikfirmaet Schmalz+Schön Holding.

Selskabet, der har base i Stuttgart i den tyske delstat Baden-Württenberg, har omkring 330 administrationsansatte, fremgår det af en meddelelse fra NTG sent fredag aften.

Det primære forretningsområde er vejtransport og -logistik, men selskabet beskæftiger sig også med transport til vands og i luften.

I 2023 havde Schmalz+Schön en omsætning på 153,3 mio. euro og et driftsresultat før renter og skat (EBIT) på 10,4 mio. euro.

På justeret basis ventes opkøbet at bidrage med cirka 5,5 mio. euro tul NTG's driftsresultat (EBIT) over de kommende 12 måneder, oplyser det danske selskab.

Prisen for opkøbet er 39,1 mio. euro - eller 291,8 mio. kr. - på gældsfri basis, men som følge af yderligere klausuler i aftalen, kan prisen frem mod 2029 stige med maksimalt yderligere 5 mio. euro, oplyser NTG.

Opkøbet finansieres med allerede tilgængelig likviditet og kreditfaciliteter.

NTG venter at kunne lukke handlen inden for tre måneder.

.\\˙ MarketWire