Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Novo Nordisk, NTG og Mærsk

7/8 06:32

BØRSEN

ET SMUTHUL I LOVEN KAN SENDE KOPIER AF NOVO NORDISKS STØRSTE SÆLLERTER PÅ MARKEDET I USA

Et smuthul i lovgivningen kan sende kopier af Novo Nordisks største sællerter på markedet i USA. Forbrugervagthunden Public Citizen opfordrer regeringen til at gå den vej. (Forside, side17)

INDTJENINGEN VOKSER I NTG EFTER MEDVIND FRA FRAGTTUMULT

NTG tjener mere end ventet i et kvartal, der er præget af høje fragtpriser. Selskabet har over sommeren haft travlt med opkøb og ser fortsat gode muligheder. (Side 4)

DANSKE AKTIER I COMEBACK EFTER ENORME KURSFALD

Store danske aktier vendte tirsdag stærkt tilbage efter en voldsom start på ugen med snak om recession, nervøsitet og kæmpe kursfald. (Side 6)

ØKONOMER SER INGEN RØDE ALARMBLINK I USA’S ØKONOMI

De fem vigtigste nøgletal peger alle i retning af en blød landing i USA, vurderer økonomer. (Side 8)

DET LIGNER IKKE EN ØKONOMISK KRISE – MEN DET KAN DET BLIVE

Højere japansk rente udfordrer de finansielle markeder, og bølgerne går højt. Kursfaldene synes dog mere at være drevet af teknik end økonomisk svaghed – men der en risiko for, at tabene giver økonomisk svaghed. (Side 9)


BERLINGSKE BUSINESS

BLØDENDE AKTIEMARKEDER TOG BITCOIN MED I FALDET – DET TYDER PÅ EN SPRITNY TENDENS

Heller ikke bitcoin slap for tæsk på en sort handelsdag mandag. Det er et udtryk for, at kryptovalutaen er ved at finde sin plads i det finansielle marked, vurderer eksperter. (Forside, side 2)

MARKEDERNE ER PÅ BEDRE KURS EFTER MANDAGENS NEDTUR

En amerikansk jobrapport og en svækket yen bidrog til styrtdyk på aktiemarkederne mandag. Det var dog en overreaktion, mener ekspert, og tirsdag lukkede flere af dem også i grønt. Men de næste måneder bliver afgørende. (Side 7)

GIGANTER SÆTTER ENDNU FLERE PENGE AF TIL KUNSTIG INTELLIGENS

Google, Microsoft, Amazon og Meta fortsætter med at skrue op for investeringerne i kunstig intelligens og særligt mere kapacitet på et tidspunkt, hvor flere og flere taler om risikoen for en ny it-boble, og hvor aktiekurserne tager nogle solide nedture. (Side 8-9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

MILLIARDER AF KRONER KAN VÆRE PÅ VEJ TIL DANSK KRÆFTFORSKNING

Interessen i at udvikle kræftmedicin er udbredt i Danmark, hvor omkring halvdelen af erhvervsorganisationen Dansk Bioteks medlemskreds af mellemstore selskaber har et eller flere kræftmidler på vej. En fornyet investeringslyst kan sende nye kræftmilliarder til Danmark, men manglen på arbejdskraft og talent får Danmark til at sakke bagud. (Forside, side 4-5)

STØRSTE STIGNING I LEDIGHEDEN I HALVANDET ÅR

Antallet af arbejdsløse steg med 1100 personer i juli. Trods et stærkt jobmarked kan det antyde mere mærkbar opbremsning. (SIde 2)

CONTAINERMARKEDET ER ET KOMPLICEREDE OG UFORUDSIGELIGT PUSLESPIL

Frygten for en recession er blot det seneste i en række af scenarier, der kan ændre containermarkedet. A.P. Møller - Mærsk er blandt de rederier, der har haft travlt med at fortælle omverdenen, at de tog fejl, da de i starten af året spåede et sløjt 2024. (Side 6-7)

.\\˙ MarketWire