Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Europa/aktier: Solidt optur drevet af beroligende meldinger fra Japan

7/8 13:19

De europæiske aktiemarkeder ligger med fremgang for anden dag i streg onsdag, idet de bliver drevet højere, efter at Bank of Japans vicedirektør , Shinichi Uchida, har sagt, at renten ikke vil blive hævet, hvis markederne er ustabile, hvilket understøtter de seneste dages opsving.

Det fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks ligger onsdag over middag med en solid stigning på 1,4 pct. efter et mindre plus på 0,3 pct. tirsdag.

De første tre handelsdage af august var meget svage med et samlet fald på cirka 6 pct., så indekset er stadig i rødt for indeværende måned.

Porteføljeforvalter Stephane Deo fra Eleva Capital, pointerer, at hverken afmatningen af den amerikanske økonomi, afviklingen af yen-carry-handlen eller en række skuffende regnskaber er nok til at retfærdiggøre omfanget af de sidste par dages udsalg på aktiemarkederne.

- Vi kommer gradvist og forsigtigt tilbage til markedet for ikke at gå glip af opsvinget, siger Stephane Deo ifølge Bloomberg News.

Tyske Continental er med et plus på 6,6 pct. blandt de aktier, der har meget gang i hjulene, efter at den tyske bilreservedelskoncern har leveret et regnskab, der trods en nedjustering, giver et glimt af håb.

Den hollandske storbank ABN Amro løftes 4,9 pct. efter en stærkere end ventet indtjeningsudvikling i andet kvartal, mens tyske Commerzbank modsat ligger næstnederst i Stoxx 600-indekset, efter at den tyske bank har skuffet med sit resultat.

Nederst ligger Puma med et dyk på 11,5 pct., efter at den tyske sportsudstyrskoncern har nedjusteret forventningerne med henvisning til højere fragtomkostninger og en svagere stemning blandt privatforbrugerne i især Kina.


.\\˙ MarketWire