Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

USA/tendens: Udsigt til ny dag i grønt efter beroligende meldinger fra Bank of Japan

7/8 14:48

De amerikanske aktiemarkeder har kurs mod endnu en dag i grønt, idet den økonomiske vækstforskrækkelse, der gav solide fald de første tre første handelsdage af august, er fortsat med at falme.

- Den relativt velordnede forbedring på aktiemarkederne førte til et tilbagetog i renterne ... da markederne uundgåeligt faldt tilbage på forventningerne om en meget dueagtig centralbank, siger Deutsche Bank om den amerikanske centralbank ifølge Dow Jones Newswires.

Der er ifølge børsmægleren AJ Bell fortsat spændinger på de finansielle markeder på trods af et fortsat globalt opsving i aktier.

AJ Bell mener endvidere, at der fortsat er advarsler om, at nogle carry-handler stadig skal afvikles, men at markederne har følt en vis grad af ro, efter at den japanske centralbank, Bank of Japan, har signaleret, at der ikke er nogen aktuel plan om at hæve renten.

Roen på aktiemarkederne onsdag kan aflæses i de amerikanske aktieindeksfutures, hvor S&P 500-indekset ligger med et plus på 1,1 pct. efter fremgangen på 1,0 pct. tirsdag.

Det teknologitunge Nasdaq-indeks står til at åbne med en stigning på 1,4 pct. efter tirsdagens løft på 1,0 pct., mens Dow Jones øger med 0,8 pct. i formarkedet, hvilket også var fremgangen tirsdag.

SUPER MICRO COMPUTER SKUFFER MED INDTJENINGEN

Super Micro Computer dykker 14,2 pct. i formarkedet til 529,20 dollar, efter at den amerikanske serverproducent, der har været på himmelflugt de senere år på baggrund af store forventninger til AI, har skuffet med indtjeningsevnen.

Finanshuset Keybanc fremhæver Super Micros svage bruttomargin, der var drevet af forsyningskædebegrænsninger inden for flydende køling og et stort kundemix.

- Aktiens præmie omfatter virksomhedens dynamiske vækst og dominerende sektorposition i opbygningen af AI-infrastruktur, skriver Keybanc.

Supermicro har et samarbejde med AI-kongen Nvidia, der med et formarkedsplus på 2,0 pct. ligger til at fortsætte opturen efter tirsdagens fremgang på 3,8 pct.

AIRBNB, CVS OG AMGEN HAR OGSÅ UDSIGT TIL DAG I RØDT

Boligudlejningsplatformen Airbnb skuffer med omsætningsprognosen for tredje kvartal, hvilket investorerne med et dyk på 14,3 pct. dollar straffer i onsdagens formarked.

Yderligere advarer Airbnb også om aftagende efterspørgsel fra amerikanske feriegæster.

Den amerikanske sundhedskoncern CVS Health, der blandt andet driver apoteker og udbyder sygesikringer, nedjusterer forventningerne til 2024.

Nedjusteringen skyldes ikke mindst vigende indtjening i selskabets division, der rummer sygesikringen.

Aktien falder 2,3 pct. i det amerikanske formarked.

Amgen har i andet kvartal leveret et lidt bedre end ventet salg, og samtidig har medicinalselskabet meddelt, at det planlægger at øge udgifterne på sit fedmemedikament, selv om det ikke kom med nogen nye data for stoffet.

En lidt svagere indtjening end ventet og en skuffende udvikling for det storsælgende medikament Enbrel er med til at presse aktien 2,7 pct. tilbage i formarkedet.

Disney indikeres 2,1 pct. lavere, efter at underholdningskæmpen har leveret en skuffende udvikling i forlystelsesparkerne, mens streaming klarede sig bedre end ventet.

.\\˙ MarketWire