Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Greenmobilitys nye strategi lønner sig: Opjusterer top- og bundlinjeprognosen

8/8 09:39

Delebilsselskabet Greenmobility har opjusteret forventninger til 2024, da selskabets nye strategi med at fokusere på det danske marked har båret frugt.

Det har fået delebilsselskabet til at hæve omsætningsprognosen til 120-130 mio. kr. fra 115-125 mio. kr., mens nettooverskuddet fra fortsættende aktiviteter nu ses på 2-12 mio. kr. fra 0-10 mio. kr.

- I første halvår af 2024 eksekverede vi med succes vores strategi ved at konsolidere vores aktiviteter ved at flytte alle elbiler fra Finland, Holland og Belgien til Danmark. Som en del af konsolideringen besluttede vi at udtræde af alle internationale markeder og koncentrere vores ressourcer på at skabe lønsomhed i Danmark, forklarer Greenmobility i meddelelsen.

De danske kunder har taget godt imod strategien, og omsætningen per bil har nu nået et "tilfredsstillende" niveau, oplyses det videre.

Greenmobility har sammen med opjusteringen også sat tal på en første halvår af 2024.

Her voksede omsætningen af fortsættende aktiviteter med 59 pct. til 57,4 mio. kr., mens der på bundlinjen var et tab på 1 mio. kr. fra de fortsættende aktiviteter.

Samtidig gør selskabet opmærksom på, at resultatet fra de ikke-fortsættende aktiviteter vil tynge i første halvår. Underskuddet fra den del af forretningen ventes at falde markant i andet halvår.

Greenmobility offentliggør sit fulde regnskab for andet kvartal 27. august.

.\\˙ MarketWire