Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/middag: Svagt rentefald frem mod sekundære jobtal

8/8 12:08

Morgenhandlens beherskede rentefald fortsætter torsdag formiddag, og ved middagstid ligger renten på den tiårige toneangivende danske statsobligation i 2,21 pct.

Det er 4 basispoint lavere end ved dansk børslukketid onsdag, og 2 basispoint lavere end ved åbningen af handlen torsdag morgen.

Dagens kalender byder ikke på makrodata af stor betydning. Men mindre kan også gøre det, mener senioraktierådgiver i Jyske Bank Martin Munk og peger på eftermiddagens amerikanske opgørelse af nytilmeldte ledige i sidste uge.

- Der er normalt ikke det tungeste tal. Men i den situation, vi står i, tror jeg, at man kigge lidt efter det i eftermiddag, efter at den svage jobrapport i fredags satte den her recessionsfrygt i gang, forudser Martin Munk.

Fredag skuffede den amerikanske jobrapport med en jobskabelse uden for landbruget på 114.000 i juli mod økonomernes forventning om 175.000 nye job ifølge Bloomberg News. For juni blev tallet samtidig nedrevideret til 179.000 fra tidligere oplyst 206.000.

Eftermiddagens jobdata ventes at vise, at tilgangen af nye ledige i USA i sidste uge faldt til 240.000 fra 249.000 ugen før.

Torsdag aften deltager chefen for den amerikanske centralbanks, Federal Reserves, afdeling i Richmond, Thomas I. Barkin, i en pejsepassiar.

.\\˙ MarketWire