Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Starbucks henter Chipotles topchef: Aktien stiger 12 pct.

13/8 14:34

Starbucks henter texmex-kæden Chipotles nuværende topchef, Brian Niccol, ind som ny administrerende direktør og bestyrelsesformand med virkning fra den 9. september.

Samtidig stopper Laxman Narasimhan som topchef med øjeblikkelig virkning, oplyser Starbucks, der også har udnævnt finansdirektør Rachel Ruggeri som midlertidig administrerende direktør.

Den flyvende udskiftning tages godt i mod på aktiemarkedet, der sender Starbucks næsten 11 pct. højere. Aktien var frem til og mandag faldet omkring 19 pct. i år. efter en periode præget af afdæmpede salgstal i USA og Kina.

I øvrigt har aktivistiske investorer som Elliot Management og Starboard Value købt sig ind i Starbucks i løbet af de seneste uger, skriver NBC News.

Chipotle, der har udnævnt sin nuværende driftsdirektør, Scott Boatwright, som midlertidig topchef, falder 10 pct. i formarkedet.

.\\˙ MarketWire