Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Netcompanys topchef: Langsom igangsætning af store projekter bag svag udviklng i UK

14/8 09:37

It-selskabet Netcompanys omsætning halter stadig i Storbritannien, da det stadig tager tid at få de store projekter løbet i gang.

Det udtaler administrerende direktør André Rogaczewski til MarketWire efter Netcompanys regnskab for andet kvartal 2024.

Netcompany annoncerede i starten af oktober sidste år, at det var kommet med på Dalas, der er den største it-rammeaftale i Storbritannien nogensinde.

I maj annoncerede Netcompany, at selskabet havde vundet én af de fire aftaler med en varighed på tre år og en estimeret kontraktværdi på 120-135 mio. pund svarende til 1,05-1,18 mia. kr.

Omsætningen i Storbritannien faldt i andet kvartal med 19 pct. til 142,1 mio. kr. fra 169,1 mio. kr., hvor analytikere adspurgt af Netcompany havde ventet en fremgang til 171 mio. kr.

- Årsagen er helt enkelt, at når vi vinder de her store projekter og de store rammeaftaler, så tager det altså noget tid at komme i gang. Også i forbindelse med, at kompleksiteten på tingene er større. Og det kræver jo, at der er ret mange ting på plads, udtaler Netcompanys topchef.

At Netcompany kører med markant faldende omsætning i en periode er ifølge André Rogaczewski en del af den langsigtede strategi.

- Og så udgør Storbritannien jo stadigvæk kun 10 pct. af vores samlede forretning. Så konsekvenserne er jo trods alt begrænsede, påpeger it-selskabets administrerende direktør, der fortsætter:

- Vi arbejder jo bevidst efter at lande nogle større og mere langsigtede engagementer, som gør, at vi sidder i lang tid hos kunderne og bygger relationer op, som er vedvarende.

.\\˙ MarketWire