Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Netcompanys topchef ser øget aktietilbagekøbsprogram vidne om tro på udviklingen

14/8 09:54

It-selskabet Netcompanys forøgelse af aktietilbagekøbsprogrammet til minimum 700 mio. kr. i år er et vidne om tiltro og tillid til udviklingen.

Det fremhæver administrerende direktør André Rogaczewski til MarketWire efter Netcompanys regnskab for andet kvartal 2024.

Netcompany har i forbindelse med regnskabet for andet kvartal annonceret et aktietilbagekøbsprogram på 150 mio. kr. og samtidig øget det ventede aktietilbagekøb for hele 2024 til minimum 700 mio. kr. fra tidligere ventet minimum 500 mio. kr.

- Det er også fordi, vi har tillid til og tro på og kan se, at ting udvikler sig, som de skal. Og derfor er det også et godt signal at sende til investorerne, udtaler André Rogaczewski.

At det er muligt at sende flere penge tilbage til aktionærerne skyldes ifølge topchefen også, at forretningen bevæger sig i den rigtige retning med en flot vækst uden at flere omkostninger nødvendigvis følger med.

Aktietilbagekøbsprogrammet annonceret i forbindelse med dagens regnskab er dog mindre end det annonceret i forbindelse med regnskabet for første kvartal, der var på 250 mio. kr.

Samlet set holder Netcompany fast i at levere mindst 2 mia. kr. tilbage til aktionærerne inden udgangen af 2026.

I regnskabet for første kvartal var meldingen, at det primært skulle ske via aktietilbagekøb, men den melding er væk i dagens regnskab for andet kvartal.

.\\˙ MarketWire