Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Alm. Brand fastholder forventningerne - ser lavere resultat i frasolgt aktivitet

15/8 08:20

Alm. Brand Group fastholder sine overordnede forventninger til 2024, der senest blev justeret den 1. juli i forbindelse med den betingede aftale om salg af Energi og Marine for 1,6 mia. kr. til norske Gard.

Prognosen for resultatet af de frasolgte aktiviteter skæres imidlertid.

Overordnet ventes forsikringsresultatet opgjort eksklusive afløb i andet halvår stadig at lande på 1150-1350 mio. kr. eksklusive afløb i andet halvår.

Investeringsresultatet ventes stadig at blive cirka 400 mio. kr., og resultatet af de øvrige aktiviteter ventes stadig at blive et underskud i niveauet 125 mio. kr.

Dermed venter Alm. Brand fortsat et koncernresultat på 1430-1630 mio. kr. før skat.

Koncernresultatet er opgjort før særlige omkostninger, der stadig ses lande i niveauet 200-250 mio kr. til integration af Codan og realisering af synergier.

Desuden er de frasolgte aktiviteter ikke medregnet, og de ventes nu ikke længere at bidrage med et positivt resultat efter skat i år.

- Afledt af yderligere negative reguleringer på enkelte skader fra tidligere år forventes et resultat for 2024 for ophørende aktiviteter i niveauet 0 mio. kr. mod tidligere 75 mio. kr., skriver Alm. Brand Group.

Alm. Brands 2024-forventninger til forsikringsresultatet inkluderer stadig synergigevinster på samlet 450 mio. kr.

.\\˙ MarketWire