Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tivoli står foran havens største ombygning nogensinde

15/8 13:57

Til efteråret starter den længe ventede ombygning af Tivolis Asien-område, som er havens hidtil største investering.

Ombygningen skal være med til at sikre fremtiden for Tivoli, siger havens administrerende direktør, Susanne Mørch Koch.

- Vi skal have et klassisk Tivoli herinde, som vi genkender og glæder os til, men også et Tivoli, hvor vi nyudvikler og finder på nye spændende ting, som man ikke har set før, siger hun.

Ombygningen indebærer en helt ny tematisering, gadeforløb og to nye forlystelser i havens Asien-område. Det område, som blandt andet omfatter forlystelsen Dæmonen.

- Det glæder vi os rigtigt meget til. Det bliver en enestående ombygning, vi skal have gang i, siger Susanne Mørch Koch.

Den administrerende direktør fortæller videre, at hun ikke forventer, at det omfattende byggeforløb vil få betydning for havens besøgende, fordi ombygningen ligger ud mod vejen, og at forlystelserne vil forblive åbne under forløbet.

Tivoli regner med, at ombygningen står færdig i 2026

FLERE SPÆNDENDE PROJEKTER I STØBESKEEN

Et andet sted, som måske snart kan se fornyelse, er gadeområdet uden foran Tivolis hovedindgang på Vesterbrogade.

Tivoli håber nemlig på at kunne være med til at forvandle området til en grøn bypark.

- Hvis den kan realiseres, ville vi glæde os meget over det. Vi synes, det ville være en utrolig flot fornyelse af det område, siger Susanne Mørch Koch.

En trafikanalyse foretaget tidligere på sommeren viser, at det ville være muligt at omdirigere trafikken til nærliggende gader.

Nu ligger forslaget klar i Økonomiudvalget i Københavns Kommune, hvor det forventes, at der træffes beslutning i løbet af 2025.

En bypark foran hovedindgangen, hvor al trafik er fjernet, ville få stor betydning for Tivoli, siger hun.

- Det at kunne få noget mere plads ude foran vil både give en flottere ankomst til Tivoli, men vil også i praktik gøre, at vi kan få flere gæster ind via Hovedindgangen. Og så vil det også bare være så super flot med en bypark i København, siger Susanne Mørch Koch.

.\\˙ MarketWire