Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Coloplasts topchef ser problemer for distributionscenter i USA løst omkring 1. oktober

20/8 11:43

Coloplasts vækst i USA var i tredje kvartal ramt af indkøringsvanskeligheder i forbindelse med etableringen af et nyt distributionscenter, men de ventes allerede overstået fra starten af det nye regnskabsår.

Det siger Coloplasts administrerende direktør Kristian Villumsen til MarketWire efter regnskabet for det forskudte tredje kvartal.

I tredje kvartal konsoliderede Coloplast sine distributionscentre i USA til et nyt stort distributionscenter, der skal servicere selskabets kroniske forretning samt Avanceret Sårpleje-forretning eksklusive opkøbte Kerecis i USA.

- Der har vi haft nogle indkøringsvanskeligheder, som gør, at vi ikke har fået alle varerne ud af butikken i tide. Og det betyder dels, at den amerikanske forretning vokser lidt mindre end den ellers ville have gjort, udtaler Kristian Villumsen.

Det har også betydet, at Coloplast har skullet ansætte flere folk, for at tage den større arbejdspukkel.

Han venter, at situationen vil komme til at se væsentligt bedre ud, når det nye regnskabsår starter den 1. oktober.

Situationen har ud over lavere omsætning også påvirket omkostningerne, der er blevet højere end ventet som følge af, at Coloplast har skullet ansætte flere folk, for at få varerne ud af døren.

- Når man skal køre sådan et distributionscenter i gang, så skal man træne en masse mennesker, som skal lære systemer, processer og arbejdsgange. Og det har simpelthen taget længere tid for os, end vi havde regnet med, pointerer Kristian Villumsen.

På trods af de i øjeblikket højere omkostninger er Coloplasts administrerende direktør fast i troen på, at det var den rigtige beslutning at konsolidere distributionscentrene.

- Det er den rigtige beslutning, og vi kommer til at spare penge ved at køre med et stort distributionscenter i stedet for to, fremhæver han.

Ud over dette har Coloplast i USA også været ramt af dårligt vejr.

- Det har været så dårligt, at du er nødt til at lukke i flere arbejdsdage. Det er klart, at det påvirker produktiviteten, udtaler topchefen.

.\\˙ MarketWire