Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Morgan Stanley løfter anbefalingen af Demant med to hak - værdisætning er for lav

21/8 10:59

Amerikanske Morgan Stanley er vendt rundt på en tallerken, når det kommer til holdningen til aktien i danske Demant, hvis værdisætning er kommet for langt ned efter fald oven på en stor nedjustering i juli.

Anbefalingen er således blevet løftet direkte til "overvægt" fra "undervægt", mens kursmålet er blevet skruet op til 320 kr. fra 268 kr.

Det skriver Bloomberg News.

Efter nedjusteringen i juli er risici ved estimaterne blevet mindsket, vurderer analytiker Robert Davis ifølge nyhedsbureauet.

Derudover ser han nu mulighed for marginforbedringer, efterhånden som Demant får afviklet sin headset-forretning Epos, der har gået under navnet Communications i regnskabsbøgerne.

SONOVA SÆNKES PÅ SEN LANCERING OG HØJ VÆRDISÆTNING

I modsat retning er det gået for Demants store schweiziske konkurrent Sonova, som Morgan Stanley har nedgraderet til "undervægt" fra "ligevægt".

Her er kursmålet samtidig blevet sænket til 270 schweizerfranc fra 310 schweizerfranc. For Sonova er det netop den høje værdisætning sammenlignet med eksempelvis Demant, der har spillet ind.

Samtidig vurderer Morgan Stanley, at Sonovas lancering af det nye topprodukt, Phonak Audéo Sphere Infinio, er kommet efter lanceringer fra både GN og Demant, hvilket kan betyde, at en del af de lavthængende frugter allerede er blevet høstet af de danske rivaler, refererer Bloomberg News.

Demant nedjusterede i juli sine forventninger til den organiske vækst til 2-4 pct. fra tidligere 4-8 pct., mens prognosen for driftsresultatet før renter og skat (EBIT) blev skruet ned til 4300-4600 mio. kr. fra tidligere 4600-5000 mio. kr.

Demant-aktien stiger onsdag formiddag med 3,2 pct. til 278,60 kr.

Aktien har stadig ikke helt genfundet benene, siden en stor nedjustering af forventningerne i juli kostedet et fald på næsten 15 pct. på en enkelt handelsdag.

Sonova-aktien slår omvendt bak efter ændringen fra Morgan Stanley og falder onsdag formiddag med 0,9 pct. til 288,90 schweizerfranc.

.\\˙ MarketWire