Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fitnesskoncern går til vejrs: Vender tilbage til sorte tal

22/8 14:07

Fitnesskoncernen Peloton, der blandt andet laver løbebånd og motionscykler, har så småt fået vendt udviklingen til det bedre. Det er budskabet i det seneste regnskab, der har sendt aktien massivt op i det amerikanske formarked.

Rapporten vidner ifølge Bloomberg News om, at omstruktureringer og spareøvelser er begyndt at bære frugt.

Selv siger Peloton da også, at det er "særligt stolt" over, de fremskridt det gør mod at levere overskud.

Pelotons omsætning steg i fjerde kvartal med mindre end 1 pct. til 644 mio. dollar, men det ordinære driftsoverskud opgjort før af- og nedskrivninger blev denne gang et plus på 70,3 mio. dollar mod et underskud på 34,7 mio. dollar i samme periode sidste år.

Analytikere havde til sammenligning ventet en omsætning på 630 mio. dollar og et driftsoverskud på lidt over 53 mio. dollar ifølge Bloomberg.

Det uventet stærke regnskab sendte en overgang Peloton-aktien 18 pct. højere i formarkedet, inden der faldt mere ro på og plusset skrumpede til 9 pct.

Og ikke alt i Pelotons regnskab er lutter idyl.

For i dette regnskabsår vil fitnesskoncernen komme langsomt ud af starthullerne. Selv spår Peloton, at omsætningen vil falde med omkring 4 pct. i første kvartal, og midtpunktet af salgsprognosen ligger hele 6 pct. under analytikernes forventninger.


.\\˙ MarketWire