Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DSV er stadig favorit til at overtage DB Schenker, mener Nordnet

23/8 10:40

DSV og den rivaliserende budgiver CVC Capital Partners på DB Schenker har begge ifølge Bloomberg News lagt bud på 14 mia. euro på det tyske logistikselskab.

CVC skulle endda være klar til at løfte buddet til 16 mia. euro og give den tyske regering mulighed for at sidde på 25 pct. af aktierne.

Alligevel er DSV stadig favorit til at købe det tyske selskab, lyder vurderingen fra Nordnets investeringsøkonom Per Hansen.

Hos Nordnet overrasker det hverken, at DSV stadig er med om buddet, eller at det har nået 14 mia. euro.

- Hvis der er noget overraskende og nyt, vil det måske være, at CVC stadig er med, og at prisen kan havne lidt eller noget højere, end hvad man tidligere havde regnet med, skriver han i et notat.

- DSV er stadig favorit til at købe DB Schenker, fastslår han videre.

Det kunne dog tyde på, at udsigten til, at DSV skal af med over 104 mia. kr. for at få fingrene i DB Schenker, ikke falder i alle investorernes smag.

Aktien i speditøren falder 2,1 pct. efter nyheden om buddets størrelse til 1235 kr., men var i en periode nede med 2,4 pct.

Udsvingene tillægges ikke større betydning i Nordnet.

- Investorernes reaktion skifter fra dur til mol. Den ene dag er der købere, som sender aktien op i relation til de muligheder, der er for at høste synergier, og for at ventetiden er overstået.

- Den næste dag er der kursfald og frustration over en høj købspris og usikkerhed, med hensyn til om købsprocessen kan ende med at være så politisk, at det ikke på kortere sigt (op til to år) bliver muligt at høste synergierne, forklarer Per Hansen.

.\\˙ MarketWire