Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Siemens, Lululemon og Lufthansa

26/8 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

WALMART MEXICO FREMSKYNDER NETHANDEL

Den ny chef for Walmart Mexico planlægger et ambitiøst e-handelsfremstød for at forsøge at fordoble salget på mindre end et årti, da konkurrenterne er i hælene på en af de største detailvirksomheder i Latinamerika. (WALMART MEXICO ACCELERATES DIGITAL OVERHAUL OF RETAIL GIANT UNDER NEW BOSS)

BANKER VIL BEGRÆNSE UDLÅN TIL SHIPPINGSELSKABER DER SÆTTER SØFOLKS VELFÆRD PÅ SPIL

Førende banker vil begrænse finansieringen til rederier, der bringer besætningens velfærd i fare, efter at angreb på skibe i Det Røde Hav og andre skandaler har henledt opmærksomheden på søfolks situation. (BANKS TO CURB LENDING FOR SHIPOWNERS WHO PUT SEAFARERS’ WELFARE AT RISK)

SIEMENS HEALTHINEERS ØGER KRÆFTBEHANDLING MED NOVARTIS-AFTALE

Siemens Healthineers køber en del af en Novartis-forretning, der er specialiseret i at producere radioaktive kemikalier, der bruges til kræftscanninger. Den tyske koncern betaler mere end 200 mio. euro for diagnoseenheden Advanced Accelerator Applications. Selskaberne bekræfter handlen. (SIEMENS HEALTHINEERS BOOSTS CANCER IMAGING WITH €200MN NOVARTIS DEAL)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

CANADISK OPBAKNING TIL REGERINGSORDRE OM GENOPTAGELSE AF GODSTOGDRIFTEN

Tusindvis af ansatte i Canadian Pacific Kansas City og Canadian National Railway vil vende tilbage på arbejde, efter at landets bestyrelse for arbejdsmarkedsforhold har sluttet sig til en forbundsregeringsordre og tvungen voldgift for at nå overenskomstaftale. Men fagforeninger planlægger at appellere afgørelsen. (CANADIAN PANEL BACKS GOVERNMENT ORDER RESUMING FREIGHT RAIL OPERATIONS, IMPOSING BINDING ARBITRATION)

LULULEMON 'DUBLETTER' ER SEJE HOS TIKTOK BRUGERE

Billigere versioner af premiumprodukter fra Lululemon er blevet et fuldt acceptabelt alternativ, især for yngre kunder. Det er ved at blive et problem for sportsbeklædningskoncernen, der var banebrydende og gjorde leggings til 100 dollar til normen. (LULULEMON ‘DUPES’ ARE JUST AS COOL WITH THE TIKTOK CROWD)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

VIRKSOMHEDER VENDER TILBAGE TIL CBI EFTER LOBBYGRUPPE LÆGGER SKANDALER BAG SIG

AstraZeneca, Unilever og GSK er blandt de store virksomheder, der har fornyet medlemskab af Confederation of British Industry, CBI, 16 måneder efter, at organisationen blev rystet over påstande fra medarbejdere om seksuel chikane. (COMPANIES RETURN TO CBI AFTER LOBBY GROUP PUTS SCANDAL IN PAST)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

STREJKE STARTER HOS LUFTHANSAS DATTERSELSKAB DISCOVER

Strejken hos charterflyselskabet Discover begynder tirsdag aften og vil vare til fredag aften. Baggrunden er en konflikt med fagforeningen Verdi. (STREIK BEI LUFTHANSA-TOCHTER DISCOVER ANGEKÜNDIGT)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

KINESISKE EJENDOMSUDVIKLER YUZHOU SØGER GODKENDELSE AF GÆLDSOMLÆGNING I USA

Den kinesiske ejendomsudvikler Yuzhou Group Holdings har indgivet konkursbegæring i New York i et forsøg på at få en amerikansk domstols godkendelse af en gældsomlægning i udlandet og afværge retslig forfølgelse. Det Shenzhen-baserede selskab undlod at betale 2,9 mia. dollar i obligationsgæld for nyligt og er under omstrukturering i Hongkong og Cayman Islands. (CHINESE BUILDER YUZHOU SEEKS DEBT RESTRUCTURING RECOGNITION IN US)

.\\˙ MarketWire