Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Finsk FLSmidth-konkurrent forhandler om midlertidige hjemsendelser

26/8 14:53

Den finske FLSmidth-konkurrent Metso er i indledende forhandlinger om mulige hjemsendelser på op til 90 dage. Det gælder i Aggregates-forretningsområdet i Finland og sker for at stå imod en periode med lav ordrebeholdning og et højt lagerniveau.

I omegnen af 560 personer er omfattet af forhandlingerne, skriver Metso, der pointerer, at beslutningen snart vil blive truffet.

Hjemsendelserne er under opsejling, da ordrebeholdningen på Metsos Aggregatesudstyrs-fabrik i Tampere er lav, og da lagrene af færdige produkter er på et højt niveau.

- Efteråret er typisk en langsommere sæson for tilslagsforretningen, så der forventes ingen hurtig forbedring af efterspørgslen inden årets udgang, skriver Metso om området, der blandt andet laver transportbånd og mobile knusemøller til stenbrud.

Derudover har efterspørgslen efter mobilt udstyr været lav globalt set, og distributørernes høje lagerniveauer i Nordamerika påvirker behovet for nye maskiner, påpeger den finske mineudstyrskoncern.

Inden for Aggregates-forretningsområdet laver danske FLSmidth blandt andet knusemøller til stenbrud.

.\\˙ MarketWire