Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/tendens: Afventende start uden de store ændringer

27/8 07:09

Der er lagt op til en afventende start uden de store ændringer på det danske statsobligationsmarked tirsdag.

- Vi vurderer, at det danske obligationsmarked åbner med stort set uændrede renter, skriver seniorøkonom Mathias Dollerup Sproegel fra Sydbank i et notat tirsdag morgen.

De seneste dages store fald i de internationale renter aftog mandag, og tirsdag handler markedet mere eller mindre sidelæns i mangel på nye indikationer.

Renten på den toneangivende tiårige amerikanske statsobligation steg 2 basispoint mandag til 3,82 pct., og tirsdag morgen ligger den uændret på T-bondmarkedet i Tokyo.

Det er omkring 2 basispoint højere end ved dansk lukketid mandag.

Den danske tiårige statsobligationsrente lukkede mandag med en stigning på 1 basispoint til 2,20 pct.

Der er kun få nøgletal på programmet tirsdag, og de er alle uden nævneværdig tyngde.

Fra vor sydlige nabo, Tyskland, fremlægges den endelige opgørelse af BNP-væksten i andet kvartal. Der er ikke udsigt til en revision af det svage vækstbillede, der har plaget tysk økonomi det seneste år.

Fra USA kommer boligpriser, men dagens vigtigste data er den amerikanske forbrugertillid, der giver et billede af forventningerne til det vigtige privatforbrug.

- Skulle forbrugertilliden falde i august, kan det presse renterne ned, vurderer Mathias Dollerup Sproegel.

.\\˙ MarketWire