Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian Nordic får godkendt koppe- og mpox-vaccine i Singapore

27/8 08:07

Bavarian Nordic har fået godkendt sin koppe- og mpox-vaccine, Jynneos, af lægemiddelsmyndighederne i Singapore.

Det oplyser vaccineproducenten i en meddelelse tirsdag morgen.

Vaccinen er godkendt til forebyggelse af kopper og mpox hos personer i alderen 18 år eller over i høj risiko for smitte med sygdommene.

- Verdenssundhedsorganisationens (WHO) nylige erklæring om, at mpox igen repræsenterer en global sundhedskrise understreger vigtigheden af at fjerne barrierer for adgang til godkendte vacciner over hele verden, og vi er glade for at tilføje Singapore til listen over lande, hvor vores koppe- og mpox-vaccine nu er godkendt, siger Paul Chaplin, der er topchef i Bavarian Nordic, i meddelelsen.

- Vi fortsætter arbejdet med regulatoriske myndigheder i andre lande med henblik på at udvide adgangen til vaccinen yderligere. Endnu vigtigere er dog, at vi nu støtter WHO i processen for at sikre en nødbrugstilladelse samt tillige Africa CDC for at sikre hurtig tilgængelighed af vaccinen på det afrikanske kontinent, hvor der er et presserende behov for forebyggende løsninger, fortsætter han.

Bavarian Nordics vaccine er i forvejen godkendt i USA - ligeledes under navnet Jynneos - mens den i EU er markedsføringsgodkendt under navnet Imvanex.

.\\˙ MarketWire