Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Carlsbergs rabat i forhold til forbrugsvareaktier ses som uberettiget af Bank of America

27/8 14:51

Carlsberg-aktien ligger tirsdag eftermiddag med et plus på 2,7 pct. i 786,40 kr., efter at finanshuset Bank of America har vurderet, at bryggeriaktien handler med en "ubegrundet" rabat i forhold til de europæiske forbrugsvareaktier.

I samme ombæring gentager analytikeren anbefalingen "køb", men kursmålet blive samtidig skåret til 1100 kr. fra 1140 kr., skriver Bloomberg News.

Aktien ses som "betydeligt undervurderet" af analytiker Andrea Pistacchi, der også bemærker, at aktien handles med en rabat på 27 pct. i forhold til forbrugsvareaktier målt på prisen per indtjeningskrone, P/E.

Rabatten ses som uberettiget på grund af selskabets vækst i indtjeningen per aktie, der ligger i toppen af spændet inden for forbrugsvarer.

Analytikeren ser stadig mulighed for, at Carlsberg kan overgå prognosen for driftsindtjeningen i år på trods af et skuffende andet kvartal og første halvår samt udsigter for en svag udvikling i Kina i andet halvår.

.\\˙ MarketWire