Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens obligationer: Rentestigning efter forsigtig melding fra ECB-medlem

27/8 17:16

En vente-og-se-attitude fra et ECB-medlem med hensyn til en rentenedsættelse på næste måneds møde var tirsdag med til at give renterne et mindre løft.

ECB-rådsmedlem og hollandsk centralbankchef, Klaas Knot, sagde tirsdag, at han vil afvente mere information, før han beslutter sig for at støtte en rentenedsættelse på rentemødet i september.

Den danske tiårige statsobligationsrente steg tirsdag 4 basispoint til 2,24 pct.

Der var kun få nøgletal på programmet tirsdag, og de var alle uden nævneværdig tyngde.

Eftermiddagens amerikanske forbrugertillid overraskede positivt i august ved at stige til 103,3 fra de opreviderede 101,9 måneden før.

Det viste tal fra det amerikanske Conference Board tirsdag.

Til sammenligning var der ventet 100,7 ifølge estimater indsamlet af Bloomberg. Tallet for juli blev revideret fra oprindeligt oplyst 100,3.

Tyskland fremlagde tirsdag morgen den endelige opgørelse af BNP-væksten i andet kvartal. Og som ventet var der ingen revision af det svage vækstbillede, der har plaget tysk økonomi det seneste år.

Økonomien hos vor sydlige nabo skrumpede 0,1 pct. i andet kvartal i forhold til årets første tre måneder, hvor økonomien voksede med 0,2 pct. på kvartalsbasis.

.\\˙ MarketWire