Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NNIT får løftet kursmålet hos Danske Bank: Driftsmarginen ses væsentligt forbedret i fjerde kvartal

28/8 11:41

Danske Bank bliver stadigt mere overbevist om, at NNIT's restrukturering lykkes, og at driftsmarginen snart vil vise væsentligt bedre takter. Banken løfter derfor sit kursmål til 150 kr. fra 140 kr., og gentager anbefalingen "køb" oven på NNIT's regnskab for andet kvartal mandag aften.

Her var indtjeningen ikke helt på højde med Danske Banks estimater, men banken havde også advaret om, at der herskede stor usikkerhed om tallene.

NNIT's overskudsgrad før særlige poster landede på 6,7 pct. i andet kvartal, men er på vej op, vurderer banken.

- Transformationsprocessen nærmer sig sin afslutning i tredje kvartal, og marginerne i fjerde kvartal ser ud til at stå over for et stejlt opsving, der udstikker niveauet for 2025.

- Væksten i andet halvår og ind i 2025 støttes af solide vundne udbud, den største ordre i USA nogensinde på 130 mio. kr. og en trecifret millionkontrakt i Danmark, som snart vil blive offentliggjort og vil bidrage til marginer og omsætning i 2025, skriver Poul Ernst Jessen, analytiker i Danske Bank, i et notat.

Han estimerer, at NNIT når en justeret EBIT-margin på 12,8 pct. næste år mod 8,5 pct. i år. Selv guider NNIT en EBIT-margin på 8-9 pct. i år.

NNIT stiger onsdag formiddag 1 pct. til 102,80 kr.

.\\˙ MarketWire