Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/middag: Renter presses lidt i afventende marked

28/8 12:22

Morgenens små rentefald på det danske obligationsmarked er tiltaget i løbet af formiddagen.

Dagen er blottet for økonomiske nøgletal, og det store fokuspunkt på finansmarkederne onsdag er aftenens regnskab fra den amerikanske chipgigant Nvidia.

- Investorerne har blikket stift rettet mod det vigtigste regnskab i denne sæson, når techgiganten Nvidia i aften efter markedets lukning afslører, om de kan levere endnu et kvartal med fantastiske vækstrater, skriver Jyske Bank.

Nvidias præstationer har potentiale til at påvirke stemningen generelt på aktiemarkedet - og dermed potentielt også obligationsmarked, som ofte er tilflugtssted for investorernes penge, hvis usikkerheden generelt tiltager.

Herhjemme ligger renten på den tiårige danske statsobligation onsdag middag i 2,21 pct. efter et fald på 3 basispoint. Åbningsniveauet onsdag morgen var 2,23 pct. Tirsdag steg renten på papiret 4 basispoint.

Mens onsdagens makrokalender er noget blodfattig, så kan investorerne senere på ugen se frem mod en amerikansk vækstopgørelse og de ugentlige ledighedstal fra USA torsdag, hvor også Tyskland og Spanien står klar med inflationstal for august, mens der også er økonomiske tillidstal fra eurozonen på plakaten.

Fredag venter det samlede inflationsestimat for eurozonen og også flere tunge opgørelser fra USA endnu en gang.

.\\˙ MarketWire